Laden...

Dermasence mousse en tonic getest door dermatologen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd: namelijk een Mousse en Tonic van Dermasence.

Toen ik het merk hoorde ging er niet direct een belletje bij mij rinkelen maar raakte vrijwel direct benieuwd.

Dermasence is ontwikkeld samen met dermatologen, wat ik persoonlijk erg fijn vind omdat ik zelf ook naar een dermatoloog ga en ik weet dat ze ook daadwerkelijk goed kijken of een product effectief werkt op de huid.

Heb je dus net zoals mij Acne of Eczeem (zelf heb ik Psoriasis), is Dermasence het proberen waard. Dermasence maakt gebruik van stoffen die farmacologische werkingen hebben. Shampoo’s tot Mousse en Tonic’s eigenlijk heb je voor ieder wat wils.

Zelf heb ik op het moment een geïrriteerde huid, eigenlijk de perfecte moment om het uit te testen aangezien hun producten daarop gericht zijn.

Zelf kreeg ik van mijn PR-bureau een Mousse en Tonic opgestuurd. Ik heb de producten een week getest, en je ziet daadwerkelijk verschil op mijn huid. Zo zag ik na dag een al minder roodheid en voelde me huid zachter aan.

Ik ben zelf erg tevreden met deze producten en ik moet zeggen: mijn Acne is nu eindelijk weer compleet verdwenen.

Je moet er natuurlijk wel wat voor doen: zelf gebruikte ik de producten ochtends en avonds om dit effect te creëren.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie