Laden...

dingen die je kunt doen met washi tape

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Washi Tape niemand kan er tegenwoordig meer omheen, je kent het wel: de tape van het moment die je voor leuke dingen kunt gebruiken om te decoreren.

Je kunt het in verschillende patroontjes, kleuren, maten, en dikte verkrijgen. Vorig jaar schreef ik er een leuk artikel over, maar vandaag neem ik de leukste dingen met je door die je kunt doen met Washi Tape. Benieuwd? Lees dan vooral eventjes verder..

Zo vind je je favorieten nagellakkleurtje weer terug

Je kent het wel: nagellak die heel erg op elkaar lijkt, maar je weet het niet meer zeker. Nu kun je favoriete kleurtje zo terug vinden om hem te decoreren met Washi Tape, hoe leuk? Zo maak je de dop ook nog eens vrolijker.

Zo vergeet je nooit je ‘eigen’ sleutels

Je sleutels raakt iedereen vroeg op laat wel eens kwijt, zelf heb ik het ook gedaan: mijn eigen sleutel omgewikkeld met Washi Tape. Je kunt er natuurlijk ook nog wat op schrijven, welk sleutel het is of wat jij het beste vindt. Ik heb zelf ook 2 sleutels die eigenlijk precies hetzelfde zijn, maar niet hetzelfde. Tja, zo vergis ik altijd mijn eigen voordeursleutel. Nu kan dat niet meer want sinds een paar dagen kan ik makkelijker mijn sleutels terug vinden.

Foto’s aan de muur

Heb je ‘normale’ fotolijstjes, maar wil je wat anders? Zelf lijkt het me leuk om de tape als fotolijstje te gebruiken aan de muur, neem bijvoorbeeld gouden Washi Tape te gebruiken om een foto op te hangen. Hoe leuk is dat om te doen?

Mijn variatie: Bloempotten

Zelf heb ik vorig jaar een bloempot opgefleurd met Washi Tape, de video staat helaas niet meer op You-tube maar alsnog vind ik het heel erg leuk geworden. Normale ‘potjes’ die je bijvoorbeeld bij de Action kunt krijgen, zijn vaak niet heel erg leuk. Met Washi Tape maak je de bloempot toch best leuk.

Een unieke telefoonhoesje

Als jezelf geen geld hebt, of gewoon een telefoonhoesje hebt die je niet aanstaat: is het leuk om je telefoon op te pimpen met iets leuks. Een transparante telefoonhoesje heb je tegenwoordig al voor een heel klein prijsje, daarop doe je je favorieten Washi Tape en je bent klaar. Je telefoon kan er zo weer een paar maandjes mee door, en je hebt natuurlijk iets wat niemand anders heeft.

Heb jij ooit iets leuks gedaan met Washi Tape?

Geef een reactie