Disclaimer

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Gaat uw niet akkoord, dient uw de website per abuis te verlaten.

De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van mij. En staan dan ook los van mijn eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik erbij heb vermeld. Aan de aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Ik heb geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of de gevolgschade, van welke aard dan ook.

Artikels waarin afbeeldingen en teksten zijn gebruikt waarin auteursrechten worden geschonden, worden per direct van de site verwijderd. Mocht het zo zijn dat Mellaah per abuis auteursrechten heeft geschonden door het gebruik van artikelen of afbeeldingen, in nieuwe en oude artikels laat dit dan weten via contact@mellaah.nl. Mellaah is dan niet verplicht tot enige schadevergoeding.

Aanpassingen artikels

Mellaah mag ten alle tijden aanpassingen doen aan artikelen, zonder uw hierover te hoeven inlichten. Mocht er aanpassingen gedaan worden, wordt dit meestal gedaan bij artikels met gebroken link(s), of de spelling die niet correct is geformuleerd.

Advertorials

Ik vermeld bij artikels of ik producten, of een vergoeding voor had gekregen. Dit vermeld ik onder: Voor dit artikel geldt een disclaimer. De links in dit artikel zijn gesponsord, zie disclaimer. Een foto met een euroteken. Daarnaast maak ik ook gebruik van tags: advertorials – spon – gesponsord cetera. Staat het ergens niet bij vermeld? Dan kan het zo zijn dat het product zelf is gekocht. Stuur mij voor de zekerheid een mail bij twijfel contact@mellaah.nl.

Fotografie

Zelf ben ik in het bezit van meerdere camera’s: Canon Spiegelreflexcamera 1200d + 55mm lens en een Sony (2-in-1 spiegelreflex en systeemcamera) A5000 + 16-50mm. De meeste foto’s die mijn blog bevat komen dan ook van mij zelf. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik ook foto’s van stockwebsite ‘s onder Creative Common, of koop ik mijn stockfoto’s in. De meeste websites die ik hiervoor gebruik zijn: Pexels.com en Pixabay.com.

Mijn foto’s worden opgeslagen op mijn website het kan zo zijn dat de foto’s niet eens meer voorkomen in een blogpost.

Reviews

Op deze blog verschijnen er regelmatig reviews van verschillende producten. Hier geef ik uiteraard mijn eerlijke mening over: vindt ik het dus niks: mag ik het ook eerlijk vertellen. Ik krijg via verschillende wegen: via het bedrijf zelf, PR-bureaus en-/of mediabureaus en webshops of ik koop het zelf. Ik vermeld in het artikel altijd dat een product gekregen is, in een vorm van een kleine disclaimer of in de inleiding. Het kost veel tijd om zo’n artikel te schrijven: maar meestal verwerk ik het product gelijk zodra het binnen komt, dit begint al met de fotografie daarna kunt u binnen 1 week een review online verwachten.

Externe link(s)

Mellaah plaatst links naar andere websites. Zodra er niets is aangegeven (zie kopje ‘advertorials’) is het niet gesponsord. Deze externe links worden geopend in een externe tabblad.

Affiliate link(s)

Zo nu en dan maakt Mellaah gebruik van affiliate links: ik krijg dan een klein percentage als iemand hierop klikt. Zodra ik gebruik maak van een affiliate link(s), staat dit aangegeven zo niet? mail dan naar contact@mellaah.nl. Per 1 januari 2018 is deze blog gestopt met affiliate links en zul je deze ook niet terug zien in een nieuw artikel.

Advertenties

Advertenties zijn meestal de inkomsten kosten bron van een blog. Ik krijg net zoals mijn affiliate links een klein percentage via Google Adsense uitbetaald (per klik). Per 1 januari 2018 is deze blog gestopt met advertenties te vertonen.