Reacties

Mellaah maakt gebruik van reacties waardoor er automatisch een IP-adres wordt opgeslagen. Hiermee doe ik niks, en ga er uiteraard met alle liefde mee om. Door mijn SSL-verbinding is dit voor ieder ander versleuteld.

Google Analytics

Via Google Analytics kan ik alle statistieken inzien, maar er is ook een optie voor alle IP-adressen dit heb ik tot de dag van vandaag nog niet ingezien. Uiteraard gaat Mellaah vertrouwelijk met deze gegevens om en gebruik ik deze enkel voor analyse. Mellaah maakt gebruik van een SSL-verbinding waardoor je gegevens via een omleiding beveiligd op de server zijn opgeslagen.

Advertorials

Ik vermeld bij artikels of ik product(en) of een vergoeding voor had gekregen. Staat er bij een artikel niet dat het gesponsord is? Ga er dan vanuit dat dat ook niet zo is. En kan het zomaar alleen om een review gaan, voor 2016 schreef ik bij artikels onder onder andere dit: ‘ voor dit artikel geldt een disclaimer, zie deze link ‘ of er stond een foto met een euroteken erbij daarnaast maak ik ook gebruik van tags met: Advertorials, Spon, Gesponsord cetera. Staat het ergens niet bij vermeld? Stuur mij voor de zekerheid een mailtje: contact@mellaah.nl.

HOSTING

Mijn hosting is onder gebracht bij een professionele bedrijf, waardoor ik naar mijn mening alles goed heb beveiligd. Ik ben niet verantwoordelijk als de hosting steken laat vallen. Ik ga hier (uiteraard) niet vanuit. Ik heb er alles aan gedaan om alles goed onder te brengen.

Externe links

Mellaah plaatst links naar andere websites in artikels. Zodra er niets is aangegeven (zie kopje ‘advertorials’) is het niet gesponsord. Deze externe links worden geopend in een externe tabblad.

AFFILIATE links

Zo nu en dan maakt mellaah gebruik van affiliate links: ik krijg dan een klein percentage als iemand hierop klikt. Zodra ik gebruik maak van een affiliate link, staat dit aangegeven.

Advertenties

Via advertenties op mijn blog krijg ik een klein percentage via Google Adsense uitbetaald. Dit is o.a. een inkomsten kosten bron van mijn blog.

Fotografie

Zelf ben ik in het bezit van meerdere camera’s: Canon Spiegelreflexcamera 1200d + 55mm lens en een Sony (2-in-1 spiegelreflex en systeemcamera) A5000 + 16-50mm. De meeste foto’s die mijn blog bevat komen dan ook van mij zelf. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik ook foto’s van stockwebsite’s onder Creative Common, of koop ik mijn stockfoto’s in. De meeste website’s die ik hiervoor gebruik zijn: Pexels.com en Pixabay.com. Mijn foto’s worden opgeslagen op mijn website het kan zo zijn dat de foto’s niet eens meer voorkomen in een blogpost.

Google

Deze site gebruikt cookies van Google om zijn diensten te leveren. Zo kan mellaah.nl de advertenties optimaliseren en personaliseren. Informatie over uw gebruik van deze site wordt gedeeld met Google. Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Reviews

Op mellaah.nl verschijnen er regelmatig ‘reviews’ van verschillende producten. Hier geef ik uiteraard mijn eerlijke mening over: vind ik het dus niks mag ik het ook eerlijk vertellen. Ik krijg via verschillende wegen: via het bedrijf zelf, PR-bureaus en media bureaus en webshops of ik koop het zelf. Het kost veel tijd om zo’n artikel te schrijven: maar meestal verwerk ik het product gelijk zodra het binnen komt, dit begint al met de fotografie daarna kunt u binnen 1-2 weken een review online verwachten.

Goed om te weten

De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van mij. En staan dan ook los van mijn eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik erbij heb vermeld. Aan de aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Ik heb geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of de gevolgschade, van welke aard dan ook.

 

Ik zou ten alle tijden goed met alle gegevens om gaan.