Laden...

dit wil ik de komende zomer doen

dit wil ik de komende zomer doen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Er zijn een hoop dingen die ik nog wil gaan doen. Nu ik eenmaal gesetteld ben kan ik eindelijk weer ‘normaal’ leven dit klinkt raar maar het is echt zo, na twee verhuizingen ben ik eigenlijk ook wel toe aan vakantie wat lijkt me dat heerlijk.

Zo kijk ik ook heel erg uit naar het uitlaten van mijn hondje Lucca, en hoe blij de natuur mij maakt. Ga jij nog iets leuks doen deze aankomende zomer? Ik kijk in iedergeval uit naar de kleine dingen die ik meemaak.

Wandelen met de hond

Ik ben gaan samenwonen met mijn hond Lucca hij zal het heerlijk vinden om te wandelen buiten. Hij vind het al heel leuk om kleine stukjes te wandelen maar als we lange stukken lopen vind hij het echt heerlijk! Je ziet hem dan ook echt lachen, dit klinkt gek maar dan rend hij en lacht hij naar mij. Net alsof hij wilt zeggen: ik heb het ook echt naar mijn zin! Als ik hem blij zie dan wordt ik zelf ook heel erg blij van mijn eigen hond. Hij is echt mijn kindje.

Zwemmen

Als het dalijk eenmaal warm wordt kunnen we weer gaan zwemmen, wat lijkt dat me heerlijk. Ik mag als blogger zijnde nog naar een grote wellness gaan in Nederland, hier kijk ik ook naar uit en hier komt er nog een review over online. Het lijkt me heerlijk om in een sauna te zitten relaxen na zo’n slopende tijd zoals een verhuizing was ik hier ook echt wel aan toe.

Naar het bos

Met of zonder mijn hondje Lucca, vind ik het heerlijk om door het natuur te wandelen. Ik wordt altijd heel ontspannen van de natuur, ik kan altijd genieten van dieren en de vogels die tjilpen wie vind dit net zo heerlijk net zoals mij? Ik kan gewoon heel erg genieten van de kleine dingen om me heen, het hoeft niet speciaal het bos te zijn maar ik de natuur maakt me wel heel erg ‘zen’

Fietsen

Eigenlijk staat mijn fiets al een tijdje in de kelder, dit komt ook door de verhuizing maar ook omdat je er dan ook gewoon geen zin in hebt. Ik kan niet wachten als het lekker weer is om lange stukken te fietsen en niet na te denken. Ik heb ooit van mijn Cesar Mensendieck geleerd dat als je fiets nooit een Hyperventilatie aanval krijgt, omdat je dan ook bent afgeleid en om je heen kijkt. Daarom vind ik fietsen ook zo leuk!

Sporten

In de zomer wordt ik altijd ‘actief’ in de winter kun je me echt weggooien maar in de zomer kom ik echt tot actie. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om te hardlopen, te skeeleren en dat soort dingen. Vorige zomer heb ik een longboard gekocht, helaas heb ik er nog steeds geen gebruik van gemaakt dus ik wil dit nog wel proberen. In skeeleren ben ik niet echt een held dus ik hoop dat het met longboarden me wel beter afgaat.

Fotograferen

Voor mijn blog fotografeer ik heel veel dingen, alleen wil ik van mijn camera meer ‘gebruik’ maken. Ik wil eigenlijk dingen fotograferen waarvan ik het normaal nooit zal doen, iets moois bijvoorbeeld de natuur. Er is zoveel moois te ontdekken in Nederland, eigenlijk wil ik gewoon ‘out-of-the-box’ denken. Ik twijfel of ik het hier ook moet delen, wat vind jij? als iemand nog tips heeft qua fotografie.. alles is welkom.

2 reacties

juni 15, 2016
0

Ik hoop ook echt dat we mooi weer krijgen! Ik wil deze zomer ook gaan zwemmen (en het liefst heel vaak) en fotograferen. Mijn portfolio moet toch eens gevuld worden!

juni 13, 2016
0

Dat wordt een fijne zomer! Ik ben ook van plan veel te gaan fotograferen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: