Laden...

donkerblonde uitgroei spray van de Kruidvat

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Hoe tof zal het zijn om je eigen uitgroei niet te verven maar met een simpele spray te camoufleren.

Nou kende ik dit soort sprays al: maar ze zijn normaal veel te duur. Nu heeft Kruidvat (Huismerk) hun eigen: Colors to Cover Sprays uitgebracht met onder andere de donkerblonde spray. Die ik vandaag met jullie onder de loep neem!

Deze Colors to Cover spray kreeg ik opgestuurd door mijn PR-Bureau die de laatste tijd vaker leuke items opstuurt. Waar ik nog steeds onwijs trots op ben, dat mag dus weleens gezegd worden.

Omdat ik blond haar heb moet ik om de 2 weken mijn uitgroei bijwerken. Het liefste doe ik het om de maand, en het zou natuurlijk leuk zijn om het dan na 2 weken mijn uitgroei met zo’n spray bij te werken.

Hieronder neem ik hem mét jullie onder de loep:

De spray ziet er wat mij betreft er ‘ neutraal ‘ uit, niet spectaculair. Mijn motto is dan ook: als het product goed werkt heb ik totaal niks te klagen.

Om de spray aan te brengen moet je beginnen met het houden van: Afstand. Minstens 20 a 30 centimeter moet genoeg zijn. Zelf moest ik eventjes mijn hoofd kantelen om het echt op mijn uitgroei aan te brengen.

Je kunt het product makkelijk gebruiken want het beschadigd je hoofdhuid niet, en het was bij mij na 1 wasbeurt er al snel weer uit. Het klinkt en het voelt als een goed product.

Naast blond kun je de spray ook verkrijgen in chocolade en kastanje tinten. Jammer dat de sprays niet in het zwart verkrijgbaar zijn, althans zo denk ik erover.

Zelf ging ik voor donkerblond één nadeel: Ik had net mijn haar lichtblond geverfd.. oeps! Verder had ik niemand in mijn omgeving met donkerblonde haren. Daarom heb ik het alsnog zelf uitgeprobeerd.

We laten even weg dat mijn haar lichtblond is: als het donkerblond was werkte dit product goed! Je zag direct uit het product de kleur donkerblond komen en het gaf mij daadwerkelijk de hele dag een goede gloed.

Het product werkt dus na behoren, en ik ben benieuwd als ik mijn haar weer donkerblond verf (wat ik weer ga doen, lichtblond staat mij niet) hoe dan de spray werkt. Voor nu prima!

Deze Kruidvat Colors to Cover zijn nu verkrijgbaar voor € 3,99 ,-

Heb jij ooit een uitgroei spray gebruikt? Zo ja, hoe beviel je dat?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg