Laden...

draadloos sporten met goede muziek van Plantronics

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf sport ik nu een jaar, en ik moet zeggen ik voel mezelf fitter en heb zelf meer energie voor de dag.

Ik sport zelf in de sportschool omdat ik simpelweg niet meer durf hard te lopen in het bos (je hoort soms van die verhalen..). Zelf ben ik echt een muziekmens ochtends moet dan ook echt de muziek aan, waar dan ook.

Tijdens het sporten zorgt het voor meer uithoudingsvermogen, ik raak wat minder snel afgeleid waardoor ik meer train. Dit ligt voor iedereen persoonlijk natuurlijk; maar muziek maakt mij blij, soms energieker en soms verdrietig. Met sporten geeft het mij juist energie. Nou kreeg ik laatst een leuk mailtje.

Nou ik een Backbeat Fit 300 van Plantronics opgestuurd. Een koptelefoon die draadloos via Bluetooth op je mobieltje werkt. Nou sport ik natuurlijk al een tijdje maar nam ik af-en-toe maar me koptelefoon mee naar boven (voor bij het sporten), ik vind het nogal ongemakkelijk om én je handdoek en drinken mee te nemen en nog je oortjes die erg lang zijn en onhandig mee te nemen.

Gelukkig heeft Plantronics daar te oplossing: de Backbeat Fit 300 moet dé uitkomst zijn voor mensen die net zoals mij veel te veel dingen meesleuren tijdens het sporten.

Deze vooral ‘kleine’ (maar erg fijn!) koptelefoon werkt via Bluetooth waardoor het met werkelijk 2 a 3 klikken op je telefoon geregeld is.

Zelf maakt ik altijd zo’n afspeellijst via Spotify: erg fijn zo laat ik al een week me telefoon in de lockers en ga ik boven sporten. Want ook dat is mogelijk met de discrete verbinding waarmee ik makkelijk van ver nog muziek kan luisteren. Erg fijn!

Deze koptelefoon is erg klein van formaat waardoor het makkelijk in mijn sportbroek past. Tijdens de training heb ik eigenlijk geen last gehad van mijn omgevingsgeluid, die die weg haalt zodat je rustig je workout uit kunt beoefenen. Door de secure-fit eartips vallen de oordopjes niet uit tijdens het sporten (was ik erg bang voor!). Wat ook erg fijn is, voor alle hardlopers is dat de oordopjes zweetbestendig zijn door hun zweetbestendige coating.

De oordopjes van Blackbeat Fit (BB Fit afgekort) zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar: ik kreeg een opvallende rode kleur met aan de andere kant grijs (mijn favoriete kleur!) dit konden hun natuurlijk niet weten, maar wel leuk omdat ze zo goed bij mij passen.

Het gaat natuurlijk om het geluid van de oordopjes, want dat moet natuurlijk goed zijn voor als je een goede sport oordopjes zoekt. Het geluid is namelijk erg goed: tegen mijn verwachtingen in. Want er komt eigenlijk betere en heldere geluid uit dan verwacht.

Naast de oordopjes kreeg ik ook nog een fijn sport etui erbij, zodat het veilig in mijn sporttas opgeborgen zit. Fijn om te hebben!

Deze BlackBeat Fit 300 is verkrijgbaar: hier* (*externe tabblad) voor een prijs van: € 99,99.

Aanrader voor als je fijne sport-oordopjes zoekt!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

februari 25, 2018
0

Nice looking blog. Love the colors.

februari 19, 2018
0

Lijken me heel handige oortjes!
Liefs,
Yara

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: