Laden...

duurzame fles van Mizu + win een Peachkleurige drinkfles

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje of ik een duurzame drinkfles van Mizu uit wilde testen. Natuurlijk wilde ik dat en kreeg zo twee flessen opgestuurd, waarvan ik één drinkfles mag verloten onder mijn volgers.

Mizu is dé merk voor een milieuvriendelijk alternatief, de flessen die ze produceren zijn gemaakt van RVS waardoor je ze niet zomaar weggooit (overigens smaak je geen metaal!). Wat ik niet wist is dat Mizu een milieu vriendelijke merk is nou drink ik zelf wel uit plastic flessen (wat natuurlijk niet milieubewust is).

Ik kende het merk wel ergens van, en toen ik het eventjes googelde wist ik het weer: Mizu is de merk voor sport en drinkflessen. Mizu heeft verschillende flessen in verschillende kleuren en maten, zo kreeg ik een M4 fles opgestuurd een mooi maatje als je bijvoorbeeld een drinkfles nodig hebt naar je werk of school. Fijn om altijd wat water bij je te hebben want water is natuurlijk goed voor iedereen.

Nu ga ik een verhaal vertellen wat ik afgelopen tijd had meegemaakt. Ik moest meer water drinken, mijn nieren werkte te hard daarom heb ik nu altijd naast mij een flesje water staan. Ik kreeg door het niet water drinken steeds vaker blaasontstekingen en kreeg klachten aan mijn zijkanten. De dokter zei mij: je moet echt meer water gaan drinken, je nieren werken nu op dit moment veelte hard.

Nou weet ik dat plastic flesjes niet goed zijn voor het milieu maar de laatste tijd besef ik me dat maar al te goed. Ik drink namelijk zo 1 a 2 flesjes per dag leeg, kun je nagaan hoeveel plastic wel niet per maand is.. daarom heb ik liever persoonlijk een alternatief zo ben ik ook een beetje lief voor de aarde.

Ze zijn makkelijk met de hand te reinigen en heeft Mizu voor ieder wel wat wils. Zo ben ik 3+ keer per week aan het sporten en zocht ik nog een fijne sportfles en ik denk dat ik bij Mizu wel ga slagen. Deze M4 flessen zijn verkrijgbaar voor: € 17,95 Deze mooie drinkflessen zijn te koop online (FonQ en andere webwinkels) waar je heel veel goede dingen hoort over deze flessen van Mizu.

Mijn lila kleurige drinkfles heb ik meerdere malen in mijn tas meegenomen, en wat mij opvalt is dat je ze goed dicht moet draaien. Door de RVS blijft het ook goed dicht zitten, waardoor het niet in mijn tas gaat lekken (meerdere keren meegemaakt!). Ik vind het fijn dat ik nu gewoon door blijf drinken, vooral voor mijn gezondheid. Ik geef mijn peach fles weg! Die ik zelf verstuur 🙂 Wat moet je doen? Zie het hieronder:

Hoe doe je mee?

  • Like mijn Facebook-pagina: www.facebook.com/mellaahnl (on-volgen heeft geen zin, ik kan het terugvinden)

Waar moet je op letten?

  • Laat in de reacties u e-mailadres achter zodat ik je na afloop kan mailen.

Dit NIET

  • A.U.B. geen smeekbedes, een serieuze reactie heeft naar mijn mening meer potentie.

Begin volgende maand 13 november 2017, kies ik de winnaar uit en ontvangt de winnaar/winnaresse een bericht in haar inbox en maak ik het bekend via mijn Facebook-pagina.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg