Laden...

EasyCollage een schilderij met jou foto’s

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf vind ik schilderijen echt een aanwinst in je woonkamer, zo hangt mijn huis dan ook vol met momenten die ik mooi vind of aan herinnerd wil worden.

Zo hangt Lucca eigenlijk door heel mijn woonkamer heen. Mijn hond is niet alleen mijn kind maar ook mijn maatje; sommige zullen het misschien stom vinden maar.. Lucca helpt me ook echt naar buiten gaan wanneer het mij niet lukt. Daarom was mijn idee om Lucca te eren, op mijn wijze dan..

Laatst kreeg Lucca een leuk mailtje van EasyCollage een bedrijf die dus verschillende schilderijen in alle soorten en maten en kleuren verkoopt. Easycollage heeft een ruim sortiment aan verschillende items: van canvassen tot posters, plexiglas tot aluminium eigenlijk kun je voor verschillende dingen terecht.

Wat ik zo leuk vind aan Easycollage is dat ze vooraf ontwerpen hebben klaarstaan, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf ontwerpen (zoals ik deed). Wat is er nou zo leuk om mooie foto’s uit te zoeken en je eigen collage te maken, althans dat vind ik wel.

Zo kun je o.a. kiezen uit deze ontwerpen: Basic, Studio Onszelf en Tante Beun. Eigenlijk hebben ze een website vol aan ideeën die je kunt gebruiken: zeker een kijkje waard.

Toen ik eenmaal aan de slag ging met mijn collage, merkte ik al vrij snel dat alles super snel en veilig werkt. Eigenlijk was het een kwestie van uitkiezen van de foto’s. Ik was eigenlijk langer bezig met mijn gegevens in te vullen dan met de schilderij.

Zelf koos ik deze keer niet voor een canvas maar voor een Aluminium schilderij. Dit vond ik persoonlijk wat steviger en gaat het naar mijn mening ook nog eens langer mee.

Naast dat koos ik niet voor alleen maar foto’s van Lucca maar ook met mijn dierbare. Familie, vrienden, kennissen dit vond ik wat persoonlijker maar wel leuker. Zo wordt ik er iedere keer aan herinnerd aan deze leuke momenten.

Toen ik de Aluminium schilderij eenmaal binnen kreeg, wist ik eigenlijk niet wat ik zag: wow hij was iets groter dan ik had verwacht. Maar.. Hij past wel precies als je binnen komt in de woonkamer.

Top! Helaas was ik zo slecht om het eventjes te meten, ik wilde nog wel een grotere nemen. Gelukkig had ik dit niet gedaan. Want zoals je op de foto’s ziet: het past perfect.

Zo wordt ik iedere keer aan alle leuke moment herinnerd! Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst.

Bekijk de website van EasyCollage, leuk idee voor Kerst.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg