Laden...

een boek die je aan het denken zet

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik kreeg laatst weer een inspirerende boek opgestuurd van BISpublishers. Dit is een boekhandelaar, hiervan heb ik al een boek opgestuurd gekregen ( Vaginaboek, erg grappig! ).

Dus het was een aparte boek, toen ik laatst een mailtje kreeg over dit boek vond ik het erg interessant.

Waarom? Nou omdat het boek gewoon heel erg bij mij passte. Het boek gaat namelijk over dingen die je nog wilt bereiken, en wat je vroeger wilde bereiken en/of nog wil bereiken.

Een heel inspirerende boek dus! Ik heb het boek al 2 weken doorgenomen en ingevuld, het boek verplicht je eigenlijk te antwoorden en na te denken over je eigen leven. Once upon a time I wanted to be is een boek geschreven naar Lavinia Bakker. Een inspirerend notitieboekje om je eigen talenten en passie te ontdekken.

Het boek zelf

Het boek vind ik er heel Clean uitzien, lekker blauw en vooral inspirerend. Het boek zelf is Engels, maar ik denk dat iedereen dit wel begrijpt. Er staan makkelijke zinnen in, die je echt over het leven laten nadenken. Ik denk wel dat je elke dag even een uurtje vrij neemt voor jezelf, dat je dit boek dan kan invullen. Wat ik daarmee bedoel te zeggen is: je moet voor dit boek echt wel de tijd nemen. En als je de tijd neemt, laat dit boek je echt wel nadenken.

Zelf heb ik namelijk de laatste tijd de vraag, wil ik dit wel? Wil ik dat wel? Bloggen vind ik namelijk superleuk, en ik wil hier me beroep van maken. Vroeger wilde ik altijd me eigen onderneming, maar dit dacht ik altijd een eigen winkel. Zoiets wilde ik vroeger altijd. Nu gaat bloggen mijn eigen onderneming worden. Ik had hiervoor er nooit echt goed over nagedacht wat ik vroeger als kind eigenlijk wilde.

Cover

Kijk hoe leuk de achterkant van het boek is! Je mag dus zelf ‘The Author’ zijn van het boek. Omdat je het natuurlijk helemaal zelf mag invullen! 🙂 Bovendien hou ik van deze kleur blauw. De kleur is helemaal geweldig!

Terug in de Tijd

Zoals ik al eerder zei, het boek neemt je echt terug in de tijd. Wat wilde je vroeger bereiken? en worden? Vind je het beroep nog steeds heel leuk? Het boek zet je echt aan het denken, toen ik namelijk de vragen zag, wist ik eigenlijk niet meer wat ik vroeger ook alweer wilde worden. Bloggen bestond toen nog niet, anders had ik denk ik toen wel dat gezegd.

Het boek zet je dus echt aan het denken, en ik vind het boek zeker een aanrader! Er staan onwijs veel vragen in, die op een leuk manier wordt verteld. Ik als Grafisch Designer, vind dit boek ook onwijs inspirerend omdat er echt onwijs veel mooie Grafische ontwerpen in staan. Je kunt dit boek in een Paperback vorm kopen bij verschillende boekhandels. En ik zal het ook zeker doen, bovendien is het ook leuk om misschien over 10 jaar te bekijken wat je op dat moment wilde bereiken.

Prijs & Link:

€ 12,90 – Link

Wat wilden jullie ‘vroeger’ worden?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

maart 20, 2016
0

Dit klinkt echt super interessant! Ik moet eerst nog mijn 5 boeken uitlezen die nog op me staan te wachten maar deze onthoud ik.

maart 22, 2016
0

Is hij ook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: