Laden...

canvas voor mijn verjaardag

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties, het betekend heel veel voor me lieve volgers! 31 augustus, gisteren dus.

Toen kreeg ik een leuk cadeautje opgestuurd namelijk een.. canvas! Nou is deze canvas voor mij heel erg speciaal: er staat namelijk een foto op die voor mij heel erg waardevol is. En vandaag neem ik jullie graag mee, met dit speciale verhaal.

Ik hou van mijn lieve hondje Lucca, hij betekend heel veel voor mij. Zo nam ik laatst een ‘Selfie’ voordat ik uit eten ging met mijn tantes en moeder. Na wat leuke foto’s van mezelf te hebben genomen kwam Lucca naar mij toe: sprong op de bank en ging naast mij staan om in de camera te kijken. Zo ontstond deze foto, met mijn lieve hondje die heel speciaal voor mij is!

Via CanvasCompany.nl mocht ik een Canvas van 40×60 cm bedrukken. Daar kon ik natuurlijk geen néé tegen zeggen, en ging direct online aan de slag. Wist je dat je bij CanvasCompany al een canvas kan laten bedrukken vanaf €4,20! Wij Hollanders houden van goedkoop, of als er ‘korting’ op staat en nu kun je al iets leuks en moois in je huis laten bedrukken met je favoriete foto op Canvas. Goed om herinneringen levend te houden!

Zelf vond ik 40×60 een mooie maat, eigenlijk een maat voor foto’s die met een smartphone gemaakt zijn. Perfect voor mijn foto met mijn lieve hondje. Naast canvassen hebben ze ook foto’s op hout of plexiglas en kun je je wand opleuken met verschillende items.

Zelf koos ik voor een foto op Canvas met UV-bescherming die je vanaf € 6,00 al kunt personaliseren online. Een mooi prijsje dus!

Ik ging aan de slag met de online personalisatie programma, en kwam er al snel achter dat het makkelijk in elkaar zit. Zo kun je je foto zelf uploaden, maar je kunt ook bijvoorbeeld foto’s van je Instagram of Facebook uploaden. Zelf koos ik voor een staande foto, maar liggend is natuurlijk ook erg mooi.

Je ziet direct een overzicht met de maten en de prijzen, transparant systeem dus. Daar hou ik van, want ik hou er totaal niet van dat er achteraf nog leuke kosten bij komen. Gelukkig heeft Canvas Company dat niet.

De Canvas die ik kreeg ik goed en stevig gemaakt en 2 cm dik, zodat het niet 1,2,3 kapot gaat. Goede kwaliteit canvassen dus. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst, echt een aanwinst voor in mijn slaapkamer.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg