Laden...

fleurig zeepje van L’occitane

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zeepjes, ik gebruik ze eigenlijk de laatste tijd niet meer. Ik weet eerlijk gezegd ook niet waarom.

Ik ben de laatste tijd meer van de douchegels, eigenlijk kan ik me zelfs niet meer herinneringen wanneer ik een zeepje heb gebruikt. Hmm.. Tijd dus om weer eens iets nieuws uit te proberen: en vandaag ging ik aan de slag met een zeepje van L’occitane. Een merk die mij zeker wel aanspreekt.

Een moeilijke naam voor een fleurig zeepje, dit zeepje ruikt namelijk naar bloemetjes! En je ruikt het al zelfs aan de verpakking, lijkt me een fijn zeepje dus.

Hij ruikt echt heerlijk, ik kan niks anders zeggen. L’occitane was al een van mijn favoriete merk, en ik wist niet dat ze zulke heerlijke zeepjes hadden: als je alles eerder weet..

Ik denk nu zeker dat ik in de toekomst vaker een zeepje uit ga proberen. Zelf gebruik ik dit zeepje nu een week lang iedere dag in de douche: hij werkt fijn, geurt goed en laat mijn huid niet droog achter. Fijn dus!

L’occitane Savon Solidaire Lait Karité is verkrijgbaar bij o.a. Douglas voor € 6,00 ,- ook nog eens een fijne prijs dus.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg