Laden...

een speciale ketting voor mijn hondje Lucca

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuke mail van Names4Ever een Webshop met verschillende kettingen op maat. óók heeft deze webshop niet alleen kettingen in hun webshop maar ook gepersonaliseerde armbanden, en ringen.

Ik koos zelf voor een ketting speciaal voor mijn hondje (je kunt het ook al in de titel zien), deze webshop had zoveel keus dat ik niet kon kiezen. Ik koos voor een kinderketting.. benieuwd of het me staat?

Zoals ik in de inleiding al zei: ik koos voor een kinderketting. Dit deed ik expres! ik vond deze ketting zo speciaal en mooi dat ik deze ketting wel moest nemen. Mij werd geadviseerd om wel een volwassen ketting te nemen met dan de kinderhanger, het was totaal geen probleem! Ik begon direct met ontwerpen van mijn naamketting.

Ik pakte de ketting uit en ik zag het al direct: deze ketting is heel erg speciaal.. Mijn hondje heet Lucca dus wat ik erop ging zetten was overduidelijk. Het hangertje heeft mooie sierletters met mijn hond zijn naam erop. óók werd ik heel erg goed geholpen door Names4Ever en ik kreeg de zending al binnen 1-2 dagen binnen, kun je nagaan: de ketting moet nog eerst gegraveerd worden en dan worden verzonden. Ik ben blij!

Het doosje vind ik erg speciaal want je kunt het lintje niet kapotmaken wat normaal altijd gebeurd! Ik draag mijn ketting nu ongeveer 1 week en ik ben super blij. Nu heb ik me hondje’s naam voor altijd bij me, ik ben een supertrots!

Je kunt in de webshop van Names4Ever je eigen ketting kiezen: wil je grotere ringetjes? alles is mogelijk. Ik koos voor een normale volwassen ketting 45-50 cm dit is niet te groot en niet te klein, vind ik zelf! Ik koos voor een hartjes hanger.

De ketting is heel mooi ingegraveerd. Je kunt zelf natuurlijk je eigen naam kiezen, en je kunt ook normale kettingen maken. Zelf koos ik voor een hondenketting eerst wilde ik voor een ‘normale letterketting’ gaan, alleen wilde ik iets aparts iets wat niemand anders had. Daarom koos ik voor deze hondenketting van Names4Ever. Deze ketting is bovendien helemaal niet duur, je kunt deze ketting namelijk al voor € 18,95 krijgen.

Omdat ik de ketting nu een week draag weet ik hoe fantastisch deze ketting wel niet is.  Bovendien wordt je ook vaker aangesproken door mensen: mooie ketting, hoe kom je eraan? Deze complimenten maken mij weer helemaal blij! De ketting is namelijk niet te groot, maar net ertussenin. Ik hou van kettingen die niet al te veel opvallen. Ik ben er blij mee! Wat vinden jullie van mijn letter ketting?

Ik ben superblij met deze simpele maar toch hele mooie ketting van Names4Ever. Ik kan niks anders zeggen, hij is heel erg mooi! En ik denk daarom ook dat de foto’s voor zichzelf spreken, toch?! Bedankt Names4Ever ik ben superblij met deze ketting met de naam van mijn hond Lucca.

€ 28,95 voor maat 45-50 cm / Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

juni 1, 2016
0

Wat een mooie ketting en wat lief dat je de naam van je hondje erop hebt gezet!

juni 8, 2016
0

Dankjewel! <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: