Laden...

eindelijk de juiste fitting maat met Calvin Klein

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf vindt ik dat je altijd van je ouders moet houden, vader of moederdag of niet.

Nou kreeg ik laatst weer een fijn pakketje van HemdvoorHem.nl met daarin een mooie (zwarte) overhemd van Calvin Klein en die neem ik natuurlijk graag vandaag met jullie door.

Althans, zo denk ik er zelf over. Nou test ik regelmatig pakketjes van HemdvoorHem.nl; van t-shirts, polo’s en strijkvrije overhemden ik test ze eigenlijk allemaal op mijn stiefvader en vriend. Waarom twee verschillende personen? Nou daar heb ik een goede rede voor.

Niet iedere man heeft dezelfde maat, en mij maakt het echt niet uit of je juist dunner of wat voller ben. Zelf ben ik ook wat voller. Maar zo kan ik wel een betere indruk geven van de producten van HemdvoorHem.nl. Zoek je dus iets anders voor een grotere maat, raad ik je aan om mijn andere artikels even te bekijken voor vergelijkingsmateriaal.

Bij Hemd voor Hem kun je voor meerdere dingen terecht: Polo’s tot mooie stropdassen en Merk overhemden. Je kunt bij hun voor je man, kennis of vader altijd wel slagen. Mijn vriend nam een kijkje in hun webshop en noemt het vooral: Casual en je kunt er voor verschillende merken terecht zoals Calvin Klein en Eterna. Het laatste merk kreeg ik opgestuurd, één hele speciale overhemd.

Zo verkoopt HemdvoorHem.nl strijkvrije overhemden, mooie cadeau sets voor de man en nog veel meer om dé man onder ons tevreden te houden. Zo kreeg ik deze keer een mooie overhemd met een fitting opgestuurd.

Zoals ik in de inleiding al vertelde wissel ik het altijd af, zo heeft laatst mijn stiefvader ondergoed gehad. Dus was het deze keer de tijd voor mijn vriend om wat fijns uit te zoeken.

Zelf zocht hij een overhemd met een fitting. Zodat het extra fijn zit, gelukkig heb je HemdvoorHem.nl die het echt allemaal heeft.

Calvin Klein is een welbekend merk, niet alleen overhemden maar ook andere fijne producten kun je vinden in de webshop.

Deze overhemd ziet er fantastisch uit, niet?! Ik heb in iedergeval weer iemand heel erg blij gemaakt.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie