Laden...

ETOS Botanical Boost lijn

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

De ETOS komt deze maand weer met fijne producten op de markt. Nou is de ETOS al een tijdje in de Botanical Boost sferen, en deze maand voegen ze aan deze collectie weer wat fijne producten toe!

Het fijne aan de Etos is dat ze echt moeite doen voor hun producten. Van Make-up tot Bodylotions overal zie je hun nieuwe look terug wat ik erg fijn vind.

Zoek je dus een budgetmerk maar toch een fijn en voedende producten? Dan kun je zeker bij de ETOS terecht, naast hun verzorgingsproducten zijn ook de geurkaarsen erg aan te raden!

Ik krijg de laatste tijd vaker mailtjes dat jullie massaal naar de ETOS lopen voor de geurkaarsen, en ze zijn ook nog eens super fijn.

De ETOS komt weer met een paar fijne producten in hun Botanical Boost lijn: Bergamot & Eucalyptus. Deze producten kun je perfect gebruiken tijdens de wintermaanden.

Zelf ben ik een echte Eucalyptus fan! Dus ik ben erg benieuwd naar deze producten.

Zelf ben ik een enorme Eucalyptus fan omdat ik hiermee na een lange dag met paniekaanvallen goed mee ontspan. Paniekaanvallen hebben vraagt heel veel van me, dus kan ik wel wat ontspanning gebruiken lijkt me. Aan de slag dus!

Zelf kreeg ik deze keer een Shower Foam,- Body Cream,- Hand Scrub (waarnaar ik erg benieuwd ben!),- en een Shower Gel.

Ik begin met.. de Shower Gel — 300 ml € 3,99

De prijzen van de ETOS zijn echt ongelofelijk budget voor wat je er voor terug krijgt. Je krijgt namelijk een heerlijke ruikende Shower Gel die je huid goed verzorgd. Deze groene flacon ziet er niet alleen goed uit, maar werkt dus ook nog eens goed.

Body Cream — 200 ml € 4,99

De wintermaanden komen er weer aan dus kan ik een Body Cream wel goed gebruiken! Althans dat vind ik persoonlijk. Deze Body Cream voedt de huid goed en voelt ook verkoelend aan. Ik vind deze Body Cream heerlijk na mijn wekelijkse zonnebank ritueel.

Hand Scrub — 75 ml € 2,99

Zelf maak ik zeker gebruik van een hand crème, maar een hand scrub nog nooit. Een normale scrub wel en daarvan weet ik dat nadat ik me huid had gescrubd het erg zacht aan voelde, en dat gebeurde ook nadat ik deze heerlijk ruikende hand scrub. Fijn om wekelijks te gebruiken!

Shower Foam — 200 ml € 4,99

Nou heb ik al meerdere Shower Foams van de ETOS mogen testen en ze ruikte allemaal stuk voor stuk heerlijk. Maar in mijn favoriete geur is natuurlijk helemaal perfect. Eucalyptus in overvloed, en het ruikt heerlijk!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie