Laden...

ETOS friend goodiebag zomerse fixing spray en rainbow highlighter

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Omdat mijn lieve vriendin en gastblogger Sheryldine naar het Etos Friend evenement voor mij is geweest, kreeg ik natuurlijk zelf geen Goodiebag mee.

Nou kreeg ik er wel eentje opgestuurd! Zo was ik er toch een beetje bij.. En neem ik graag deze items die in deze Goodiebag zaten, en bij de Etos te koop zijn.. met je door!

Aller-eerst wil ik Sheryldine bedanken voor de laatste blog! Maar.. vandaag gaat het om de producten die Etos laatst heeft uitgebracht. Er zat o.a. een mooie Rainbow Highlighter in, en een Fixing Spray die naar Kokos ruikt! Ik raakte dus al direct benieuwd..

Ik hou van Highlighter, ik heb zelf een bak in de douche met allemaal verschillende soorten Highlighters erin. Nou is deze Highlighter toch wel heel speciaal want het is een..

Rainbow Highlighter

Nou hou ik wel van apart, het hoeft van mij niet altijd hetzelfde te zijn. Deze highlighter zorgt er als het ware voor dat je een echte regenboog-effect op je gezicht krijgt. Het is goed gepigmenteerd (zoals ik wel als Etos Friend gewend ben..) en geeft je een mooie glans op het gezicht. Je moet het wel eventjes doorhebben om deze Highlighter te gebruiken: want het pakt niet 1,2,3 op je gezicht. Bovendien neem ik zelf vooral de lichtste kleurtjes op mijn gezicht: ik moest nog naar buiten! Maar voor een leuk feestje of uitje is dit wel een leuke musthave.

Fixing Spray met Kokos

Zelf gebruik ik amper Fixing Sprays: ik vind het onnodig en vergeet het vaak te doen. Maar met deze Fixing Spray heb ik de laatste week geen ene keer het ná mijn make-up vergeten. Deze Fixing Spray ruikt namelijk heerlijk naar Kokos, heerlijk voor warme dagen. Bovendien werkt het ook nog eens goed om je make-up op zijn plaats te houden en glim ik bovendien ook nog minder! Een fijne spray dus.

De Highlighter is niet voor dagelijks gebruik. Maar is leuk te dragen naar een leuk feestje of een gelegenheid waar je kunt opvallen, ik zal het niet zomaar naar je werk dragen. Maar dit ligt natuurlijk ook aan de persoon, voor kinderen of pubers lijkt het mij een fijne highlighter. Je moet er een beetje mee spelen om het juiste effect te krijgen.. maar als je dat hebt geeft het wel een mooi resultaat.

De Fixing Spray met Kokos is een hele fijne (award-winnende) spray die je een fijn resultaat geeft. Het ruikt heerlijk, en de geur houdt ook nog eens langer dan verwacht. Het doet je echt denken aan een fijne vakantie!

Beide producten zijn verkrijgbaar bij de Etos voor € 4,99 ,-

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg