Laden...

ETOS friend van deze (vakantie)maand Juni!

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als Etos Friend, mag natuurlijk de leukste pakketjes maandelijks uitproberen.

Zo krijg ik nieuwe producten opgestuurd of producten die ze onder de aandacht willen brengen. Ik ben heel erg blij dat ik dit mag doen omdat ik vooral een Etos Fan ben.

Als ergens een Etos in de buurt is moet ik altijd even binnen kijken of ze weer leuke nieuwe dingetjes te koop hebben zo kom ik meestal altijd naar huis met haarverf die ik tegenwoordig daar haal. Maar waarom?

Laatst kreeg ik een leuke kaart van Etos opgestuurd en daarvoor mocht ik voor een bepaald bedrag iets uitzoeken. Ik koos voor de haarverf die ik normaal bij een andere drogist haal maar zelfs de eigen huismerk van de Etos werkt gewoon goed op mijn haar en droogt niet uit. Daarnaast vind ik de olie van Etos heel erg goed het.

Nu de vakantie er eenmaal aan komt, mag ik weer een leuk pakketje openmaken voordat ik het pakketje openmaken lees ik altijd eerst de taart die bij de Etos pakketje zit zo zie ik staan dat ik een check list moest maken voor mijn vakantie.

Nou ben ik echt zo’n typ die pakketje openmaken voordat ik het pakketje openmaken lees ik altijd eerst de taart die bij de Etos pakketje zit zo zie ik staan dat ik een Tsjechisch moest maken voor mijn vakantie.

Nou ben ik echt zo’n typ die altijd een checklist maak voordat ik weg ga ik wil dus niet weggaan zonder dat ik iets vergeet daarheen ben ik echt een dwangneurose. Zo kreeg ik een aantal belangrijke dingen opgestuurd die je voor vakantie echt moet meenemen en dat is een verbanddoos, toen ik net op mezelf ging kocht ik een verbanddoos Indien het geval dat ik mezelf verwond.

Ik ben zelf nogal een kluns. Dus dit pakketje van de Etos komt mij heel goed uit want met deze producten hoef ik niet alleen op vakantie me geen zorgen te maken maar ook gewoon als ik thuis ben.

Ik kreeg drie dingen opgestuurd:

  1. Een kleine verbanddoos disco pleisters, en een pen voor insecten beten. Toen ik het pakketje opgestuurd kreeg, moest ik eigenlijk de pen direct uittestten want me vriend was door een mug gestoken, zo vroeg ik hem direct wat hij hiervan vind. De verbanddoos is 31-delig en vooral erg handig voor als je net zoals mij een kluns bent of op vakantie gaat.
  2. De disco pleisters zijn ideaal voor als me nichtjes hier zijn en een ongelukje krijgen. Ik denk dat je kinderen op dat moment blijer maakt met een mooie pleister. Niet?
  3. Mijn vriend vind de insecten pen zo goed dat hij ermee vandoor is gegaan. Hij werkt vaak buiten dus is het ideaal voor hem. Altijd handig voor als je jeuk voelt opkomen. Het voelde koud aan werd mij verteld.

Wat neem jij mee naar je vakantieadres?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie