Laden...

ETOS friends box van Mei kissed by the sun

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik ben nu al een tijdje ETOS Friend: zo kan ik iedere keer weer wat leuks uit testen voor jullie en kan ik zelf vergelijken of een product werkelijk werkt.

Deze maand komt ETOS met een nieuwe box: Kissed by de Sun. Producten die voor deze lente / zomer geschikt zijn. Ik ben vooral erg benieuwd naar de producten, dus laten we beginnen.

De ETOS heeft voor ieder wat wilt, en doet de laatste jaren echt zijn best voor de producten die uitgebracht worden.

Van Make-up tot Douche producten eigenlijk kun je voor kwaliteit nu ook bij de ETOS huismerk terecht. Vroeger was er altijd zo’n verschil tussen alle duurdere merken, en goedkopere merken. Nu kun je je eigenlijk afvragen: is budget misschien beter?

Tijdens deze warme lente / zomer die bezig is, is het natuurlijk fijn om je make-up erop aan te passen. Zo kan ik eindelijk die ene donkere foundation op doen die in de winter té donker was. Ik mocht een aantal fijne producten uitproberen:

  1. Nailpolish Pink Shell €2,99 : dit opvallende kleurtje zorgt ervoor dat je er goed mee door kan tijdens de zomer.
  2. Lipgloss € 2,99 : ik moest even wennen aan de flacon maar eenmaal op de lippen zag het er goed uit. Het doet me een beetje denken aan 4 jaar geleden toen ik mijn blog startte, toen droeg ik altijd van dit soort kleurtjes. Wel erg leuk.
  3. Sunkissed Bronzer € 4.99 : nou heb ik ondertussen een aantal bronzers in huis, aangezien ik van mezelf erg bleek ben. Normaal moet ik echt me kwast erin dopen, maar met deze bronzer heb je letterlijk maar een klein beetje nodig om de gewenste effect te krijgen.
  4. Kissed by the Sun Fixing Spray € 3,99 : nou ben ik al helemaal gék op de Fixing Spray met kokosnoot geur van de ETOS waardoor ik er nog niet aan toe ben gekomen om iets anders te testen. Deze Kissed by the Sun Fixing Spray doet me erg denken aan die warme zomeravonden, ook erg fijn om te hebben en gewoon ‘zo’ af en toe te sprayen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie