Laden...

ik neem eindelijk weer een nagellak onder de loep Etos Too the Left

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Nagellakje reviewde, ik weet eigenlijk niet zo goed waarom want ik ben echt serieus nagellak verslaafd.

Iedere maand koop ik er toch wel een paar, en ik krijg er natuurlijk ook een aantal opgestuurd. Het leek me dus weleens leuk om weer een nagellakje onder de loep te nemen… met deze keer: Etos – Too the Left 38.

Ik hou van nagellak, ik kan gewoon niet zonder. Mijn nagels heb ik eigenlijk toch wel nooit kaal gezien! Haha, het is eigenlijk best grappig. Sinds dat ik op mezelf woon vergeet ik eigenlijk weer Nagellakjes onder de loep te nemen.. Dit wil ik weer gaan doen, omdat ik toch wel een aantal favoriete nagellakjes heb op het moment. Hou dus mijn blog in de gaten! 🙂

Vandaag heb ik ook weer zo’n lakje: en hij is van de Etos. Namelijk nummer 38 Too the Left. Een mooi paars lakje die mij al heel erg aansprak toen ik hem zag! Hij is nieuw, dus ik neem hem direct met jou onder de loep.

Toen ik eenmaal dit lakje op mijn nagels deed, zag ik het al vrijwel direct. Wauw, wat is hij mooi. Normaal ben ik niet echt van de paarse lakjes, maar deze valt toch wel echt op. Ik denk dat de foto’s boekdelen spreken. Ik ben blij!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie