Laden...

faalangst

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Jullie weten inmiddels wel dat ik last heb van Angstaanvallen en PTSS. Maar wat de meeste mensen niet van me weten is dat ik al sinds klein af aan last heb van faalangst.

Als klein kind moest ik al naar een school psychologe en daar vertelde ik altijd hoe het met me ging. Zei vertelde me toen al dat ik last had van Faalangst.

Persoonlijk verhaal

Je denkt vast dat ik het makkelijk vindt om over mijn persoonlijke verhaal te vertellen maar dat is niet waar. Ik vindt het toch nog erg lastig om te schrijven over mijn angsten, want stel.. iemand wil er iets geks mee doen. Wel raar, ik krijg alleen maar goede respons als ik iets erover schreef. Maar goed even over mijn Faalangst.

Vroeger

Als klein kind was ik altijd vrolijk (iedergeval het leek zo). Want mijn thuissituatie was niet leuk, ik probeerde het altijd een beetje te verdoezelen want ik wilde niet dat iemand het wist dat het thuis nooit leuk was. Je zag dan ook niet aan me dat ik heel wat met me meedroeg op jonge leeftijd. Zelfs nu vindt ik het moeilijk om hierover te praten.

Puberteit

Op latere leeftijd toen ik in mijn puberteit kwam vond ik het erg moeilijk om mezelf te worden. Ik weet niet, ik wou van alles ondekken maar vanbinnen was ik altijd erg onzeker. Ik had best wel een grote mond en was nooit op mijn mondje getrapt. Maar toch, ik had een verhaal een achtergrond en ik begon op latere leeftijd toch meer last van te krijgen.

Struggles

In mijn puberteit kreeg ik ook last van depressies waardoor ik dingen heb meegemaakt die ik niemand anders gun. Ik weet dat het leven leuk kan zijn maar ik heb er wat mee af gestruggeld om mezelf te worden wie ik nu ben dat maakt de mens uniek. Ik probeer tot de dag van vandaag er altijd wat van te maken ondanks alles wat ik mee heb gemaakt. Ik hou van het leven, en ik blijf survivalen! Ik moet blijven overleven, anders red ik het niet.

8 reacties

Awesome post. I’m a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a regular visitor for a long time.

januari 3, 2016
0

New to joomla please guide me i have download joomla from website ? What should i do ?

september 17, 2015
0

Lijkt me heel erg moeilijk, vooral als je al zoveel in je rugzak hebt… Hopelijk gaat het nu beter met je en heel mooi hoe je erin staat! Liefs, Evelijn

september 15, 2015
0

Je bent echt een topper ! Je kan trots op jezelf zijn dat je dingen achter je kunt laten maar ook aan de kant kan zetten. Je blijft toch gaan en op filmpjes is niet te zien wat er allemaal speelt in je leven of af heeft gespeeld !! Helemaal super, door blijven gaan en altijd naar de toekomst kijken ! Groetjes Romy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: