Laden...

face wash, gel en cream van de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Mannenproducten, de laatste tijd test ik vaker producten uit voor mannen.

Nou kan ik natuurlijk niet zelf de producten uittestten: daarom liet ik het deze keer aan mijn vriend over. Ik kreeg een Face wash en crème met een Face Gel opgestuurd van Etos. En vandaag heb ik het over deze producten.

De Etos heeft weer iets nieuws uitgebracht: een gloednieuwe mannenlijn waar zelfs vrouwen enthousiast over worden. Althans van de verpakking werd ik heel erg blij. Het ziet er vooral heel erg ‘clean’ en netjes uit zoals je hieronder kunt zien. Fijn, en ik hoop zo een goede review te geven.

Nou heb ik laatst ook al een aantal Face Washes uitgeprobeerd: en kan ik zo mannenverzorging goed vergelijken. Naast mijn vriend zijn reactie zal ik ook mijn mening hierin geven: zo geven wij samen een goede review.

Deze lijn van de Etos heeft een neutrale geur. Eigenlijk niks mannelijks aan behalve de Face gel. Als vrouw vindt ik de geur heel erg lekker: ik hoop dat ik hier niet de enige in ben.. Qua geur had ik er iets meer van verwacht. Maar je kunt natuurlijk ook de geur eventjes zat zijn, mannengeuren zitten namelijk al stevig in parfum en deodoranten.

Active Energy Gel

De Active Energy Gel met Q10 laat de mannenhuid hydrateren en verzacht de huid, althans dat vind mijn vriend.  Met een handig pompje kun je het iedere keer doseren. De gel zit in een 50 ml verpakking voor € 3,99,-

Sensitive Face Cream

Naast de Energy Gel kun je ook een Face Cream verkrijgen in de normale variant en sensitive variant. Toch raad ik je aan om sensitive te halen: vooral een geschoren mannenhuid is eigenlijk altijd wel gevoelig. Deze Face Cream voedt de huid nét meer. Deze Face cream is verkrijgbaar zit in een 50 ml verpakking voor € 4,49,-

Face Wash

Zelf kan ik echt niet zonder mijn Face Wash, zo heb ik mijn vriend ook aan de Face-washes geslagen. Het reinigt de huid mild en het verfrist, ook zorgt het ervoor het je huid niet uitdroogt iets waar ik als vrouw ook niet op zit te wachten. Het is een fijne Facewash die je huid heerlijk schoonmaakt voor mannen. Deze Face Wash bevat Aloë vera waardoor je geen trekkerige huid krijgt. Deze 150 ml versie is verkrijgbaar voor € 3,49,-.

Mijn vriend is heel erg tevreden met de mannenlijn van de Etos. Mijn vriend is hier vooral in het weekend, en laat daarom voor het weekend de producten hier: hij gebruikt het veelvuldig en vindt de producten heel erg fijn om te gebruiken.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg