Laden...

favorieten winkels op een rijtje

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Af en toe koop ik weer wat leuks voor mijn kamer. Ik heb dan ook een paar winkels waar ik mijn spullen vandaan haal.

Vandaag heb ik een lijstje voor jullie gemaakt met mijn favorieten winkels. Ook omdat ik binnenkort op mezelf ga vindt ik het leuk om leuke spullen te gaan kopen voor mijn (toekomstig)huisje.

Action

Jullie weten inmiddels wel hoe gek ik ben op de action. Deze winkels kent (denkik!) iedereen inmiddels wel. Action is mijn favorieten vooral budgetwinkels waar ik het liefst mijn spullen koop. Ze hebben vanalles zoals decoratie, schoolspullen etcetera.

Xenos

Vroeger kwam ik vaak bij de Xenos toen te Action nog niet bestond ik haalde hier van alles leuke kussens tot rare wc brillen. Xenos kom ik nog af en toe als ik bijvoorbeeld lampen nodig heb. En de kwaliteit vindt ik van de Xenos toch wel iets beter dan de Action.

Big Bazar

Bij big bazar kun je goedkope spullen vinden. Hier kun je ook hele leuke merken voor weinig vinden. Ik weet dat Big Bazar, Xenos en Blokker een winkel eigenlijk zijn. Maar Big Bazar vindt ik zelf toch de leukste van allemaal. Ze hebben soms leuke aanbiedingen en is het kijken ook zeker waard!

So Low

Hier in Rijswijk (waar ik woon). Zit de So Low. Hier kun je allemaal budgetspullen halen. De laatste tijd hebben hun hun assortiment veranderd en hebben ook carnavalsspullen erbij genomen. Zelf heb ik dat niet nodig. Maar ik vindt het wel een hele leuke winkel om heen te gaan.

Hema

Ik vindt Hema niet echt heel veel leuks kwa decoratie hebben. Maar je kunt daar wel hele leuke schriften en washi tape voor weinig vinden. Vroeger ging ik er altijd heen voor mijn schoolspullen maar nu ga ik er de laatste tijd eigenlijk te weinig heen. Gewoon omdat de Action bijvoorbeeld een groter assortiment heeft dan de Hema.

Ikea

Zelf hielt ik vroeger helemaal niet van de Ikea. Het is eigenlijk helemaal mijn smaak niet. Maar nu ik binnenkort op mijzelf ga merk ik dat Ikea toch wel leuke dingen voor weinig heeft.

Bijvoorbeeld de glazen zijn daar veel goedkoper dan bij andere winkels. De Ikea vindt ik echt leuk als je er een dagje voor vrij neemt dan kun je daar de hele dag rondlopen!

Dit waren mijn favorieten winkels, hebben jullie nog leuke winkels waar jullie heen gaan?

3 reacties

augustus 3, 2015
0

Leuk artikel! En goeie winkels inderdaad!

De tiger is ook erg leuk =)

Allemaal van die winkels waar je niet naar buiten kan lopen zonder wat gekocht te hebben!

Gr, Nikki
http://www.BolletjesKleed.nl

augustus 2, 2015
0

Ik ben zelf ook helemaal weg van de Action en de Hema. Ik ben er vaak te vinden haha

augustus 2, 2015
0

Leuk geschreven!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: