Laden...

feestaccessoires van Vegaoo voor mijn verjaardag

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Augustus is voor mij een hele leuke maand.. ik ben namelijk eind augustus jarig! 31 augustus wordt ik 22 en dat moet natuurlijk gevierd worden. Heel toepasselijk kreeg ik een mailtje van Vegaoo of ik een aantal dingen uit wilde proberen.

Natuurlijk wil ik dat, ik kan namelijk alles goed gebruiken als ik jarig ben. Ik kwam ook andere leuke dingen zoals items van Frozen, maar zo verkopen ze online ook nog Carnavalskleding. Zoek je o.a. dit? Lees dan even verder..

31 augustus 1994

Deze titel is dus eigenlijk mijn geboortedatum, en ik weet niet wat het is maar als ik er altijd aan denk krijg ik de kriebels. Wie heeft dit ook? Dat als je bijna jarig bent je nu al zin krijgt om het te vieren. Zo niet, dan ben ik ook echt de enigste haha! Ik heb echt zo veel zin om het te vieren, ik kan het niet uitleggen.

Laatst kreeg ik een mailtje van Vegaoo om wat uit te testen voor mijn blog, uiteindelijk kwam ik zoveel leuks tegen dat ik eigenlijk niet kon kiezen. Ook kwam ik heel veel leuks tegen voor mijn nichtje, want schijnbaar is het moeilijk om Frozen spulletjes te kopen. Vegaoo verkoopt echt van alles zelfs Frozen. Dus als ik je een tip kan geven kijk even bij: Vegaoo.

Goud

Ik weet totaal niet wat ik had maar goud vindt ik persoonlijk gewoon erg mooi. Daarom koos ik ook hiervoor, en ik ben er ook heel erg blij mee. Kijk hoe leuk deze items zijn van Vegaoo, eigenlijk zit er niks bij dat ik echt niet leuk vindt. Ik ben hier echt heel blij mee.

Vegaoo verkoopt Carnavalskleding, kostuums & maskers en zelfs Verkleedkleding eigenlijk zijn ze heel veelzijdig en daar hou ik van. Je kunt er al voor goedkoop al je Carnavalskleding verkrijgen. Dit zeg ik totaal niet om hun aan te prijzen, nee ik vind hun idee echt heel erg leuk, en daar gaat het om.

Ik ben heel erg blij met deze items, vooral met de aparte Cocktail glazen waar ik heel erg blij mee ben. Hoe leuk is het om de Cocktail glazen tijdens oud en nieuw te gebruiken? Ik vindt ze in iedergeval heel erg leuk.

Ook ben ik heel erg blij met de slingers, gouden bordjes en bekers en nog veel meer waar ik blij mee ben. Hiermee ga ik zeker opvallen bij mijn aankomende verjaardag, ik kan niet wachten :-)!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

augustus 6, 2016
0

Wat leuk zeg! Is eens wat anders als die standaard ballonnen en slingers. De cocktail glazen zijn ook erg leuk.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: