Laden...

#femmepower samen met Olcay Gulsen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie weten ben ik al enige tijd ETOS Friend. Zo kreeg ik laatst een fijn pakketje met daarin een parfum van Olcay Gulsen een van mijn favorieten powervrouwen op het moment.

Naast dat ik iedere dag Boulevard kijk (RTL 4), ben ik een enorme fan geweest van Supertrash.

Olcay heeft laatst haar zakelijke passie moeten opzeggen, daarnaast gaat ze nu voor de volle honderd procent voor haar televisiecarriere. Het is een risico: op de TV weet je ook maar nooit of je je carriere blijft houden. Ik hou van personen die risico’s durven te nemen. Daarom vindt ik het erg fijn om aan de slag te gaan met haar parfum.

Er werd mij in de persinformatie kaart gevraagd wat mijn #Femmepower moment is. Nou.. ik denk dat ik de laatste jaren heel wat overwonnen heb. Na 5 jaar gestreden te hebben tegen mijn PTSS en angststoornis en alle bijkomende zaken denk ik dat dat mijn #Femmepower is. Althans, hoe je het ook wil noemen haha.

Zelf ben ik gek op luchtjes, het geeft mij dan ook de kracht om iets te ondernemen. Je kan me gek, raar cetera noemen maar het is echt de ‘start’ en wake-up call van de dag of als ik iets moet ondernemen.

Naast luchtjes, ben ik ook een enorme fan van quotes en de persinformatie kaart staat er vol mee. Dit moet dus wat voor mij zijn!

Bij het uitpakken merkte ik al direct aan de verpakken dat het een ‘vrouwelijke’ parfum moest zijn. Heerlijke gouden letters met een roze verpakking. Eenmaal de parfum in mijn handen zag ik een ‘simpel’ maar functionele parfum die je onderweg kunt meenemen.

Ken je die vrouwen die mannelijke parfum lekker vinden ruiken? Juist. Deze parfum vind ik een mannelijke deo geur hebben. Wat ik overigens heerlijk vind om te gebruiken na mijn zonnebanksessies (wat veelste lang geleden is nu!).

Hij ruikt heerlijk, en vind ik persoonlijk niet te onderscheiden met de vrouwelijke luchtjes die naar vooral bloemetjes ruiken die nu op de markt zijn.

Tijdens de feestdagen heb ik dan ook dit luchtje meerdere malen gedragen, en ik moet zeggen ik vind hem heerlijk ruiken. Hij blijft lang hangen, en is goed te ruiken na bijvoorbeeld een uur. Het grappige is dat mijn jas nog steeds naar het luchtje ruikt. Zelfs na dagen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie