Laden...

fijne gezichtsreiniging van DeMak’up

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als je elke dag Make-up gebruikt is het weleens handig om goede gezichtsreiniging te gebruiken. Ik kreeg van DeMak’up een pakket op gestuurd, die ik vandaag samen met jullie uitprobeer.

Ik kreeg een grote pakket waar ik heel erg blij mee ben! Vooral nu ik op mezelf ben kan ik gezichtsreiniging goed gebruiken! Vooral omdat ik alles eventjes snel, snel wil. Daarom hoop ik dat dit pakket me daarmee helpt! Benieuwd? Lees dan eventjes verder..

DeMak’up

Sowieso vind ik DeMak’up een goed merk, en ik denk dat andere mensen ook over denken. Ik ging aan de slag met de Soft Watjes en de Oogmake-up watjes.

DeMak’up is een hele fijne merk met heel veel verschillende watjes in hun assortiment. Ik kreeg er een aantal opgestuurd, ik vind ze heel fijn werken en ze halen ook goed me Make-up eraf.

De watjes werken erg goed als je veel Make-up op doet. Op dit moment droeg ik slechts een BB-cream en een Blusher, simpel dus. Ik had ongeveer 2 watjes nodig om mijn Make-up eraf te krijgen.

Ik ben aardig onder de indruk vooral over de Soft watjes, aah! zo zacht 🙂 Ik kreeg van DeMak’up ook nog een leuke Mason Jar opgestuurd, superlief! Bedankt! En ik zal de detox-huidtest uitvoeren wanneer ik in me nieuwe huisje zit, ik zal het op mijn Instagram delen!

Heb jij weleens de watjes van DeMak’up uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

mei 11, 2016
0

Begrijpelijk hoor mellah! Verhuizen is niet niks. Succes met de verhuizing en ik ben benieuwd naar de detox huidtest!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: