Laden...

fijne kleurbeschermende shampoo en conditioner van Keune

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Sinds ik mijn haren verf (en dat is nogal een aantal jaar) zorg ik ervoor dat mijn haren goed beschermt worden.

Met een fijne Shampoo en Conditioner en zo-nu-en-dan een Maskertje zorgen ervoor dat mijn haar er nog niet helemaal ‘dood eruit zien. Wisten jullie dat ik zelf een aantal jaar geleden een kappersopleiding had gedaan? Ik heb zelfs hiervoor mijn diploma, alleen doe ik er nu niks mee behalve dan haar inspiratie te delen.

Zelf weet ik vanuit de opleiding dat alle Shampoos hetzelfde zijn, je kunt sommige ingrediënten toevoegen (zoals bijvoorbeeld: olie wat je in meerdere Shampoos etc. terug vindt) maar ze bevatten allemaal toch dezelfde bestandsdeel. Het saloneffect hoeft helemaal niet duur te zijn, bovendien verzorgen de producten uit een salon je haren meer.

Laatst kreeg ik een leuk mailtje via mijn PR-bureau: Keune (Nederlands merk) heeft een aantal producten uitgebracht als aanvulling op hun bestaande lijn. Ik kreeg een Shampoo en een Crèmespoeling opgestuurd die je haarkleur zou moeten beschermen.

Tinta Color Care is een lijn gebaseerd op zijdeprotiënen om je haren na een verfbeurt te herstellen. Dat kwam voor mij goed uit omdat ik de dag ervoor toevallig mijn haren goudblond had geverfd (om de winter goed mee door te komen, waarschijnlijk is het in de zomer weer blond..). Daarom ging ik graag de test aan en sprong direct de douche in, om de producten uit te proberen.

Deze Tinta Color (aanvullende) lijn van Keune verzorgen je haren goed, en beschermt je ook in het dagelijkse leven in de zon met de UVA en UVB stralen bescherming die in deze producten zitten. Een perfecte lijn voor mensen die net zoals mij hun haren verven en graag wat extra bescherming willen. Naast dat: zijn deze producten sulfaat, parabeen en glutenvrij wat ik steeds vaker bij verschillende merken terug zie.

Keune denkt daadwerkelijk goed nu over hun producten en lijnen, zo is de uiterlijk van deze Tinta Color lijn geïnspireerd op de apothekersflessen uit de jaren ‘20. Grappig want Keune is opgericht door Jan Keune die Apotheker was. Zo neemt deze lijn je ook nog eens terug in de tijd, leuk!

Voor mij persoonlijk werken deze producten goed, mijn haren zien er daadwerkelijk beter uit en daarentegen voelt het ook nog eens soepel aan. Ter vergelijking met de budget Shampoos en Conditioner die ik zelf ook in mijn douche heb staan werken deze producten toch net iets fijner.

Keune is verkrijgbaar in verschillende salons en online in verschillende webshops, dit vindt ik persoonlijk fijn: zo hoef je niet iedere keer naar de kapper om je haren goed te laten verzorgen en kun je het gewoon fijn thuis gebruiken.

  1. TINTA COLOR CARE SHAMPOO 300ML €19,75
  2. TINTA COLOR CARE CONDITIONER 250ML €20,50

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg