Laden...

fijne natuurlijke make-up van BiggReenSmile

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje: ik mocht namelijk fijne producten uittesten, producten waar ik echt blij van wordt namelijk natuurlijke producten.

Ik koos zelf voor een aantal Beautyproducten waar ik nu al blij van wordt, ik kon niet wachten toen ik het pakketje uit mocht pakken. Ik heb een aantal leuke items uitgezocht, die ik vandaag heel graag met je deel! Dus lees snel verder..

BiggReenSmile

Als blogger krijg je vaak de kans om nieuwe en leuke webshops uit te proberen, die je normaal nooit uitprobeert. Gelukkig krijg ik de kans om goede producten uit te proberen, en hebben ze ook het vertrouwen in mij. Ik kende deze webshop nog niet persoonlijk, maar ze verkopen wel hele goede en simpele producten.

Benecos Concealer voor een Acné huid

Omdat ik mijn eigen producten mocht kiezen, koos ik voor producten die ik zelf niet meer in huis had. Dus ook o.a. een concealer nodig, maar bij deze concealer moest ik heel even twee tellen wachten. Deze concealer werkt namelijk ook tegen een Acne huid, op dit moment heb ik heel erg last van Acne dus deze Concealer komt heel goed uit. Niemand heeft een perfecte huid helaas, en als je het kan verbergen met een goede concealer die ook nog tegen Puistjes werkt waarom niet?

Ik ging aan de slag en de Concealer heeft binnen 2 dagen al mijn huid verbeterd, nee serieus ik kan echt niet meer zonder. Hij werkt voor mij heel erg goed!

€ 9,95 ,- / Link

Apeiron Jojoba Tea Tree Olie

Ik gebruikte vroeger altijd de Tea Tree Olie van The Body Shop, deze werkte voor mij altijd fijn. Alleen was die Tea Tree Olie altijd zo duur, deze is daarin tegen de helft van de prijs. En hij werkt voor mij net zo goed, als ik iedere avond mijn gezicht reinig gebruik ik deze Olie om Acne tegen te gaan.

Voor mensen die niet weten wat Tea Tree Olie doet, je kunt het voor meerdere dingen gebruiken maar het wordt de laatste tijd voor een ding gebruikt en dat is namelijk Acne. Op dit moment heb ik namelijk zelf heel erg last van Puistjes helaas kan ik er niks aan doen, maar Tea Tree Olie helpt het te verminderen en zelfs als ik het een paar keer gebruikt heb tegen te gaan. Het is een superfijn product, en ik kan het iedereen aanraden die last heeft van Acne.

€ 12,50 ,- / Link

Benecos Powder Brush (22,5 cm) – Lavera Mineral Rouge Powder

Deze twee super fijne producten o.a. deze kwast met een blush, zelf vindt ik de blush heel erg mooi op de wangetjes. Ook had ik nog geen goede kwast, heel gek gebruikte ik altijd het kleine kwastje die altijd bij een blush zit. Gelukkig hoeft dat nu niet meer! Want met deze kwast kan ik er zeker nog een tijdje mee door, omdat deze kwast van hele goede kwaliteit is. Ook vindt ik de Brush kwast best cheap, voor de kwaliteit wat je er voor terug krijgt. Ik ben blij!

Prijs & Link

Blush: € 7,80 ,- / Link

Kwast: € 14,95 ,- / Link

Sante Oogschaduw Trio

Deze supermooie oogschaduw Trio maken je ogen echt sprekend. Sinds een hele tijd heb ik niet meer zulke mooie ‘natuurlijke’ kleurtjes gezien, wauw wat is dit palletje fijn. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben!

Blush: € 12,50 ,- / Link

Kende jullie BiggReenSmile al? En wat vinden jullie van deze producten?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

4 reacties

september 9, 2016
0

Mooie review! Ik ben heel benieuwd naar de oogschaduw!

november 1, 2016
0

Hij is heel erg mooi!

september 8, 2016
0

Wat een mooie producten heb je gehad. Die concealer lijkt me erg fijn, wat top dat hij ook goed werkt voor je huid. En mooie blush!

september 9, 2016
0

Hi Astrid!
Heel erg bedankt, ik ben er zelf ook heel erg blij mee! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: