Laden...

fijne producten van de Barberstore met o.a. de Invisibobble

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Voor mijn blog krijg ik verschillende producten opgestuurd, van interieur spulletjes tot verzorgingsproducten eigenlijk is het best veel. Vandaag kreeg ik iets heel leuks opgestuurd, namelijk de haarelastiek waar iedereen het over hebt: namelijk de Invisibobble.

De elastiek die niet schadelijk voor je haar moet zijn, ik ging ermee aan de slag. Ook kreeg ik twee fijne producten, die ik voor jullie uit heb getest. En vandaag ging ik ermee aan de slag!

De producten die ik opgestuurd kreeg zijn van Barberstore.eu een webshop die ik niet kende (ik kom nog eens wat tegen!). Zo kom ik iedere keer weer leuke en leukere webshops tegen om uit te proberen, zelf ben ik namelijk niet echt van het ‘uitproberen’ daarom hou ik het meestal altijd wel bij de merken die ik ken.

Gek hé? Maar gelukkig kan ik iedere keer goede webshops ontdekken, en vandaag heb ik er ook weer eentje gevonden waar ik erg tevreden over ben. Benieuwd wat ik uitprobeerde? Lees het hieronder:

Shampoo en Creméspoeling van Schwarzkopf Bonacure lijn

Ik weet niet wat mijn blog aantrekt maar ik krijg de laatste tijd heel veel Shampoo’s opgestuurd, niet dat dat erg is hoor! Maar als ik de ander alweer uit heb getest kan ik alweer beginnen aan een ander. Het is voor mij totaal geen probleem, daarom ging ik vandaag direct aan de slag met deze mooie aanwinsten.

Want mooi zijn ze want deze producten zorgen ervoor dat je beschadigde haar wordt hersteld, normaal ben ik nogal kritisch als zoiets wordt geroepen. Want is dat wel waar? Ik vindt als je een Shampoo en Creméspoeling in de winkel of in een gespecialiseerde webshop besteld, dat je er dan het beste aan doet om goede haar producten te halen. Dat is nou eenmaal het beste voor je haar, en dat zijn deze producten zeker.

Laatst heb ik mijn haren weer geblondeerd, gelukkig deze keer niet ontkleurd maar alsnog is mijn haar beschadigd dat krijg je nou eenmaal van het blonderen. Het is nou eenmaal slecht, deze producten hebben me hierin zeker geholpen om mijn haren weer te laten herstellen. Perfect toch?

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Shampoo / €8,95 / Link

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Conditioner / €9,95 / Link

Nu over tot het echt werk… de Invisibobble!

Je hoort hier de laatste tijd echt iedereen over: de Invisibobble de haarelastiek die je haren niet beschadigd, zou het echt werken? Ik ging op onderzoek uit. de Invisibobble schijnt te helpen tegen hoofdpijn, is waterbestendig, je haar schijnt er daarna beter uit te zijn en je haar rekt uiteraard niet meer uit. Nadat ik dit zag werd ik uiteraard benieuwd.. zal het wel werken?

Omdat mijn haar blond en beschadigd is kan ik eigenlijk geen haarelastieken meer dragen (iedergeval niet meer die met het ijzertje) het maakt mijn haren echt dood en dat wil ik totaal niet. Ik kreeg 3 haarelastieken van Invisibobble in het groen, gelukkig valt dit ook niet zo ‘op’ omdat ik blond haar heb maar in de zomer lijkt het me echt een mooie kleur.

De haarelastiek van Invisibobble bevat geen ijzer en past je ook aan aan je hoofd, ik voel om mijn hoofd geen trekkerig gevoel meer. Het voelt eigenlijk alsof je geen echte ‘staart’ in hebt en dat bevalt mij wel, de laatste dagen heb ik deze haarelastiek goed gebruikt en een goede impressie kunnen krijgen van deze elastieken.

Eerlijk gezegd dacht ik dat deze elastieken best duur waren, maar dat valt heel erg mee namelijk voor €4,95 heb je ze in alle soorten, kleuren, maten. Voor die prijs vindt ik het onwijs meevallen voor wat je er voor terug krijgt, ik weet dat niet iedereen tevreden is over deze elastieken maar zelf ben ik er heel erg blij mee.

Want mijn ervaring met andere haarelastieken is dat ik eigenlijk onwijs veel haren verlies als ik het staartje af doe, dat heb ik met deze Invisibobble nog niet gehad! Ik ben tevreden.

Invisibobble Invisible Fruit / €4,95 / Link

Link Barberstore

Kende jullie de Barberstore / Invisibobble al? En wat zijn jou ervaringen hiermee, laat het me weten…

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

3 reacties

september 12, 2016
0

Hoi Yust,

Welk product zocht je? Wellicht dat wij er nog aan kunnen komen of een alternatief aan kunnen bieden. Voor advies kun je altijd een mailtje sturen naar info@barberstore.eu. Mijn collega’s geven je graag advies over een fijn product voor een korte coupe.

Groet,
Jasper

september 11, 2016
0

Ik volg de barberstore op facebook.
Ik heb online recent gesnuffeld naar een product, helaas verkochten ze het niet.
Maar ik zoek dus nog een fijn product om mijn korte coupe te ondersteunen en dat in de vorm van een clay of paste.

september 11, 2016
0

Oh toevallig zeg, en wat jammer dat je je product niet hebt kunnen vinden! Nog een fijne dag 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: