Laden...

fijne webshop ontdekt: Golden Rose Shop

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Sinds tijden heb ik weer een goede make-up webshop ontdekt namelijk: Golden Rose Shop. Golden Rose Shop heeft een uitgebreid assortiment waar een vrouw blij van wordt!

Golden Rose heeft een exclusief assortiment die elke vrouw wel in hun Make-up laadje wil hebben liggen. Ik werd er zo blij van dat ik een uitgebreide review heb geschreven! Pluspunt: ze hebben hele fijne prijzen, dus kijk zeker even verder..

Ik kreeg van Golden Rose Shop 2 verschillende lipproducten opgestuurd en een super mooie blush. Ik neem deze producten dadelijk met jullie door, want als er producten waar ik blij van wordt zijn het wel de Lipproducten. Ik kreeg een mooie paarse lipgloss opgestuurd en een rode lipkleur. Waar een vrouw niet zonder kan is een mooie rode lipkleur in hun make-up laadje, dus hier maken ze me wel heel erg blij mee! óók kreeg ik een cream blush opgestuurd; hier ben ik heel erg benieuwd naar omdat ik altijd normaal een poeder gebruik. Benieuwd of ik ze écht zo goed vindt kijk dan even verder:

  1. Crayon Lipstick Róód € 9,95
  2. Creamy Blush Stick € 12,95
  3. Paarse Lipgloss € 9,95

Creamy Blush Stick

Deze Creamy Blush Stick is totaal niet vettig op de huid, en het voelt eigenlijk wel heel goed aan. Toen ik deze Blush Stick testte ging het eigenlijk nog veel makkelijk dan een normale poeder Blush, even later kon ik het ook makkelijk uitblenden. Het voelt eigenlijk heel goed aan, achteraf had ik ook geen vette huid. Ik ben blij! De prijs valt ook onwijs mee voor €12,95 kun je de blusher al verkrijgen.

Luxury Rich Color

Zoals je op de foto ziet heb ik hier de Blusher én de Lipgloss op. De lipgloss geeft heel mooi een effect, en ik moet zeggen; ik ben heel erg tevreden. De lipgloss geeft ook een peachy luchtje af wat niet vervelend is. Ik vind deze lipgloss zeker wel je geld waard! want voor €9,95 kun je deze lipgloss al verkrijgen, dit is helemaal niet duur voor wat je krijgt. De lipgloss zit namelijk heel erg fijn, al zeg ik het zelf.

Crayon Matte Lipstick

Ik testte deze Crayon Lipstick in een fel rode lipstick uit; deze lipstick kun je makkelijk aanbrengen. Omdat het een crayon lipstick is kun je ook makkelijker een lijntje om je lippen zetten en zit de lipstick ook direct goed! De laatste tijd ben ik ook meer van de Crayon Lipsticks omdat je die veel makkelijker kunt aanbrengen. Golden Rose Shop heeft deze Crayon lipsticks in 20 verschillende kleuren, dus er is voor ieder wat wils! Ook valt de prijs mee; €9,95 per lipstick ik vind dat heel erg meevallen.

Ik vind de lipproducten en de creamy blusher heel erg fijn, en het voelt ook heel erg goed ook op me huid.

Ja, ik ben blij met mijn nieuwe aanwinsten! Nu kan ik er weer een tijdje mee door, want ik ga ze zeker vele malen vaker gebruiken niet alleen dat maar ik wil ook meer kleurtjes bestellen omdat ik ze heel erg fijn vind! De rode lipkleur springt er echt uit, en de lipgloss voelt goed aan. Met deze blusher kan ik niet meer zonder! Dus ik ben heel erg tevreden!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie