Laden...

Fittea thee detox

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Thee detox, ik mocht een tijdje geleden er ook al eentje uitproberen. Nou ben ik altijd zo van: Als je iets niet vergelijkt weet je ook niet welke van de twee beter is.

Toch? Zelf richt ik me niet zo op een merk, want waarom zal je dat doen? Dan weet je nooit of de ander misschien beter is. Daarom vond ik het niet erg om een paar maanden later toch een andere Thee-detox uit te testen. En niet zomaar eentje..

Ik zag dit merk al op verschillende Social Media kanalen voorbij komen. Dat kan een paar dingen betekenen: of ze doen alsof, of het is echt zo goed zoals ze vertellen. Nou het is in iedergeval heel anders dan het andere Thee-Detox, dus ik hoef ze in iedergeval eigenlijk niet te vergelijken. Fijn!

Ten eerste ben ik gek op koper, heel mijn huis hangt en zit er vol mee. Dus dat ik een koperen beker kreeg vond ik fantastisch! En wat is deze beker mooi.. ahh. Maar ik laat me daardoor niet afleiden, ik ging aan de slag met deze thee-detox:

Deze Thee-Detox is 28 dagen ter vergelijking met de andere detox die 30 dagen duurde is deze net iets korter. Het is natuurlijk en niet schadelijk, als je een dag vergeet: geen probleem je kunt gewoon de volgende dag weer verder met de kuur.

Omdat deze Thee-Detox natuurlijk is, kun je na de 28 dagen (wel met pauze) e.v.t later ook weer met de kuur verder gaan. Dat geeft mij in iedergeval al een fijner gevoel!

Wat ik persoonlijk van de kuur vond:

Naast dat: vond ik de 28-dagen oké, ik merkte in mijn weerstand zeker verschil. Maar als ik het vergelijk met de andere kuur: is de andere kuur lekker qua smaak. Vooral de nacht-thee is heel erg bitter, dit vond ik persoonlijk minder. Laten we eerlijk zijn.

Naast dat vond ik de kuur wel beter werken: ik ben actiever, en ik slaap heerlijk door. Net zoals het anderen, maar net iets beter.

Het is natuurlijk ieders keus om een thee-detox te starten, en welke die wilt. Maar ik kan je deze kuur in iedergeval aan je aanraden. Naast dat is Fittea Engels, dus je moet je eventjes leiden door de website heen.

Krijg nu via mij 15 % korting op Fittea: 15MELLANIE www.fittea.eu

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg