Laden...

Forever Living masker met aloë vera

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie weten heb ik twee weken geleden de Kuur van Forever Living gedaan: Clean 9. Dit was mij goed bevallen, samen met de Clean 9 pakket kreeg ik een Masker opgestuurd die nog eigenlijk zelf moest maken.

Ik ben erg benieuwd of de masker goed werkt, want op dit moment kan ik wel heel goed een masker gebruiken omdat ik eigenlijk dankzij Clean 9 onder de Acne zit. Dit is inmiddels wel weg getrokken, maar op dat moment is dat wel erg lastig. Daarom kwam een Masker me vandaag als een engel vanuit de hemel.

Het is al weer een tijdje geleden dat ik begon aan Clean 9, hieraan heb ik onwijs veel gehad qua gewicht. Alleen kwam het Acne drama er precies erna, misschien een foutje van mij? Alsnog gek dat de Acne terug kwam nadat ik had geditoxd (is dit een woord?), maar goed het detoxen ging onwijs goed wel 4 kilo kwijt geraakt. Nu mag ik een Masker uitproberen, maar wat mij onwijs interesseerde is dat je de Masker zelf kan maken. En ik vond dat onwijs lastig, moet ik eerlijk zijn; daarom heb ik het ook steeds uitgesteld. Toch besloot ik de masker te maken op het moment dat me Acne er heel erg uitziet.

Ik heb een Mask Powder gekregen met een Aloe Activator die je met bakjes en een kwast kunt uitsmeren. Lekker roze, wat hou ik ervan. De buitenkant ziet er dus in iedergeval goed uit, hoe zal het op mijn huid werken? en helpt het met me Acne. Ik ging de test aan, omdat mijn huid dramatisch uitzag wilde ik eigenlijk ook geen before foto’s maken, after vind ik er al onwijs slecht uitzien. Maar wel beter, en dat zie je hieronder:

Ik ging de masker uitproberen, en ik moet zeggen. Wat een dramatisch spul is dit zeg. Misschien lag het aan mijn verhoudingen, maar ik kreeg de Mask Powder en Aloe Activator maar niet gemengd. Op mijn huid was het daarom ook heel erg waterig, maar het zag er wel wat beter uit dat in het kommetje. Alsnog ging ik aan de slag, en ik merkte al heel snel dat de masker al heel snel hard werd. na 1 of 2 minuten was de masker al heel hard geworden, misschien ook omdat het mengen niet heel lekker ging? Alsnog voelde het goed aan op mijn huid, en achteraf voelde het nog beter. En dat zie je hier beneden.

Tja, het mengen ging niet al te lekker. Maar alsnog vind ik het eindresultaat beter eruitzien dan het begin. Me acne is direct stukken minder rood geworden, het ziet er met me Acne misschien niet al te best uit. Maar binnen een paar dagen was ik alweer Acnevrij! En ik denk wel dat het dankzij het maskertje komt. Waar ik superblij mee ben, want ik vind het zelf ook niet om aan te zien.

Het Masker kun je hier bestellen in de Webshop! Volg ook even 9DayCleanse op haar Facebook-pagina!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

3 reacties

augustus 26, 2016
0

Even een opmerking over de acné na je C9
kuur. Omdat je in die 9 dagen je lichaam
reinigd, is de acné heel waarschijnlijk een
opruiming van afvalstoffen. Dus
helemaal prima!

april 5, 2016
0

Ik zou het echt te veel werk vinden om zelf nog eens mijn maskertje te moeten maken ook, maar hé het heeft voor je acne dus wel gewerkt en dat is wat telt.

april 5, 2016
0

Hmm toch niet geheel lekker dus! haah ik hou van een simpel masker

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: