Laden...

foto op hout van YourSurprise

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst schreef ik over hoe je een foto op hout kon krijgen, nu kreeg ik de kans om een foto op hout geprint uit te proberen.

Dit is natuurlijk veel beter dan dat je zelf aan de slag moet, niet iedereen is zo creatief dus dan is deze makkelijkere optie het best.

Je kunt namelijk je foto op een soort van pallet laten printen, en je krijgt er ook nog eens extra ophang haakjes bij. Hoe luxe wil je het hebben? En vandaag neem ik deze foto op hout samen met je door!

Zelf vindt ik het echt uniek dat je je foto kunt laten printen op hout. Hoe fijn? Deze fijne wanddecoratie van YourSurprise opgestuurd, en zelf mocht ik een leuke foto uitzoeken.

Nu geef ik mijn ouders graag iets ‘leuks’ en met de kerst in aantocht leek het me leuk om heel ‘egoïstisch’ een eigen foto te gebruiken om cadeau te doen. Tja! Maar ik weet wel dat mijn moeder vooral het erg leuk vindt.

Nu gaf ik vandaag dit cadeau aan mijn ouders, mijn moeder vond het helemaal geweldig. Fijn! Zelf vindt ik het ook erg leuk om deze wanddecoratie bijvoorbeeld cadeau te doen tijdens kerst, zo maak je iemand blij met iets ‘aparts’ wat niemand anders heeft.

Zelf wilde ik dit ook doen, alleen een probleem: mijn ouders bekijken mijn blog, tja.. dus ik moest het al direct cadeau doen. Maar het komt vanuit een goed hart.

Zelf vindt de foto op hout super mooi geworden, ik had dit echt niet zelf met printpapier kunnen maken! Ik werd echt blij van deze ‘cadeau’ en gelukkig zijn mijn ouders ook heel erg blij met de foto’s van mij op het hout.

Ik heb mijn ouders blij gemaakt en ik ben zelf ook blij met het resultaat, vinden jullie het ook zo leuk? Laat het me weten! Je kunt deze Foto op Hout hier bestellen vanaf € 29,95,- hoe leuk?!

Hoe leuk vinden jullie deze ‘foto op hout’?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

6 reacties

januari 18, 2017
0

De naad van de planken vallen goed bij jouw foto’s! Soms heb je foto’s waarbij je hoofd in tweeën gesplitst wordt of iets dergelijks. Dat kan heel storend zijn vind ik, en hierdoor ben ik niet zo’n fan van foto’s op hout. Heb er wel één van mijn honden en die valt ook nog wel mee. Wel een kop in twee delen maar snoet en ogen wel op 1 plank, dus dat scheelt 🙂

januari 18, 2017
0

De naad van de planken vallen goed bij jouw foto’s! Soms heb je foto’s waarbij je hoofd in tweeën gesplitst wordt of iets dergelijks. Dat kan heel storend zijn vind ik, en hierdoor ben ik niet zo’n fan van foto’s op hout. Heb er wel één van mijn honden en die valt ook nog wel mee. Wel een kop in twee delen maar snoet en ogen wel op 1 plank, dus dat scheelt 🙂

november 26, 2016
0

Ik vind het heel leuk! Ook helemaal niet duur eigenlijk. Heb hetzelfde probleem met dit soort dingen, ook mijn ouders lezen mijn blog…

november 27, 2016
0

Vervelend he! Zo kun je eigenlijk nooit op een normale datum een cadeau geven.. altijd eerder! Ach.. en inderdaad mijn moeder is er heel blij mee. 🙂

november 26, 2016
0

Ik vind het heel leuk! Ook helemaal niet duur eigenlijk. Heb hetzelfde probleem met dit soort dingen, ook mijn ouders lezen mijn blog…

november 27, 2016
0

Vervelend he! Zo kun je eigenlijk nooit op een normale datum een cadeau geven.. altijd eerder! Ach.. en inderdaad mijn moeder is er heel blij mee. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: