Laden...

frisse start van het jaar met de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nu ik meer als een jaar een ‘ETOS FRIEND’ ben, heb ik iedere maand de nieuwste producten van de Etos kunnen uitproberen.

Dit doe ik iedere maand met alle plezier: waar ik vooral naar uit keek was de ‘December box’ vol met glitter en glamour natuurlijk. Toch ben ik positief over de nieuwe producten van deze maand. Kijk dus vooral eventjes verder.

LET OP: Wist je dat ik de vorige box van Januari mocht weggeven? Omdat ik nog geen reactie van de PR-bureau waar ik zit heb gekregen laat ik deze wedstrijd nog doorgaan tot dat er een winnaar uitgekozen wordt via mijn Facebook-pagina.

Deze maand is ETOS weer op zoek gegaan naar ‘hoogwaardige’ producten voor douche, hand en body en bad! Ik weet dat ETOS verrassende geuren gebruikt in hun nieuwe producten. Zo ruikt eigenlijk niks hetzelfde als de vorige maand. Zo ben ik ook benieuwd naar de geuren van deze maand.

Deze maand heet de productenlijn van de ETOS ‘ The Journey of Beauty ‘ geïnspireerd op verschillende schoonheidsproducten uit landen zoals Nepal en Afrika, Nieuw-Zeeland en Hawaï. Nou kan ik natuurlijk een geur bedenken bij deze verzorgingsproducten maar ETOS weet mij altijd te verrassen.

Nou kreeg ik uit deze landen 1 product opgestuurd: Een Hawaiian Shower Jelly, Body Oil uit Afrika een Body Butter uit Nieuw-Zeeland en een Nepalese Foaming Scrub. Zo haal ik deze landen toch een beetje bij mij in huis.

Laten we beginnen met het uittestten van deze producten:

Hawaiian Guava & Pinneapple Shower Jelly – € 3,29 voor 250 ml

ETOS noemt deze Hawaïi collectie ‘ Ahola Island ‘. Deze collectie behoort je mee te nemen naar het zonnige Hawaiiaanse land. Zo ruikt deze Shower Jelly ook echt naar guave en ananas, heerlijk voor de zomer dus.

Body oil African Marula oil & Baobab – € 4,49 voor 150 ml

Voor de Afrikaanse collectie heeft ETOS ook een naam bedacht: ‘’ Tree of life ’’. Hierbij moet je denken aan bomen: bomen zijn veerkrachtig maar ook zo kwetsbaar door alle ontbossing. De producten uit de Afrikaanse collectie bevatten de rijke vitamine C-vrucht. Deze olie voelt lekker en is lekker makkelijk op te sprayen. Een spray vind ik persoonlijk beter, omdat ik iedere ochtend weinig tijd heb om me helemaal in te smeren met een Body Lotion. Fijn product en het ruikt ook nog eens lekker.

Body butter New Zealand Manuca honey & Beeswax – € 4,99 voor 250 ml

Wat ik zo leuk vind aan deze verschillende collecties zijn de aparte geuren. Normaal is de lijn altijd ‘ een geur ‘ zo kun je ze ook niet met elkaar vergelijken en heb je altijd een aparte mening. ETOS heeft ook een New Zealand uitgebracht onder de naam: ‘’ Tihei mauri ora ’’. In Nieuw-Zeeland draait alles om de natuur door hun rituele gezangen die volgens de Maori spirituele begeleiding en bescherming bieden. Zo ruikt de Body Butter heerlijk naar honing: een zachte geur, ook is hij goed te gebruiken tijdens deze koude dagen hij is namelijk erg voedend en dik qua textuur.

Napelese white tea & rice Foaming Scrub – € 3,49 voor 150 ml

Ik begon met deze fijne Scrub waarvan ik allereerst dacht dat het een Body Butter was, toen ik het eenmaal uitgesmeerd had wist ik dat ik het mis had. Wat een heerlijke geur komt hiervan af: lekker relaxed. Zo zag ik ook later pas dat ETOS deze lijn: ‘’ Namasté ‘’ had genoemd en daarna viel eigenlijk alles op zijn plek. Aanrader als je een heerlijk geurende Scrub zoekt.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.