Winactie: Telefoonhoesje GEAR4 die door Atleten en Leger wordt gebruikt?

Ken je van die mooie telefoonhoesjes, die eigenlijk je telefoon niet beschermen? GEAR4 brengt daar verandering in. Door hun strakke afgewerkte design kun je je beeldscherm nooit meer beschadigen, door een apart materiaal die in hun telefoonhoesjes zijn verwerkt. En vandaag vertel ik er meer over..

Dit product is gekregen van GEAR4.

GEAR4

Nieuwe lijn

GEAR4 is een merk die maar een doel had: kwalitatief goede telefoonhoesjes met een goed design. Dit zie je dan ook terug in hun nieuwe lijn: Victoria. Een lijn die vrouwelijkheid uitstraalt, echt een lijn voor mij! Ik zag van tevoren al wat designs voorbijkomen en ik moest zeggen: wauw, dit straalt klasse uit ander gevoel dat je bij andere hoesjes krijgt.

 

 

Aparte designs

Maar wat wordt er nou eigenlijk bedoelt met kwaliteit goed design? Nou je kunt wel bekennen dat GEAR4 echt hun best heeft gedaan voor hun hoesjes. Door hun transparante en unieke designs is je telefoon niet alleen ‘veilig’ maar ook nog eens opvallend.

De telefoonhoesjes van Gear4 hebben een schokbestendig materiaal en bevatten D30. Maar wat betekend nou eigenlijk D30?

 

 

D30

D30 is een (schokabsorberende) materiaal die wordt o.a. gebruikt door atleten en het leger. D30 is dus eigenlijk een materiaal die tegen extreme omstandigheden kan. Dit zie je niet terug in de fancy hoesjes van tegenwoordig! D30 zit in de randen van het telefoonhoesje verwerkt en heeft daarom een schok dempende functie. D30 zorgt er dus eigenlijk voor dat je telefoon werkelijk krasbestendig werkt. Zo moest ik natuurlijk zelf de test aan gaan..

 

 

De ‘test’

Nou vraag ik me natuurlijk af: is het wel zo goed als hun beloven? Toen ik mijn nieuwe telefoonhoesje uitpakte beloofde het al veel goeds: goed en stevig verpakkingsmateriaal waardoor je hoesje veilig aankomt bij jou thuis. Je merkt echt het verschil met andere telefoonhoesjes, die vrij dun zijn en anders aanvoelen. Gelukkig kun je door de randen het hoesje makkelijk om je telefoon bevestigen en heb je ook nog eens 1 jaar garantie op je stevige telefoonhoesje.

Prijs & Link:

GEAR4 Victoria for iPhone X gold colored // € 34,94 // Link

Jij kan er eentje winnen..

Wat moet je doen?

* Volg me op Facebook (het wordt gecontroleerd, ontvolgen heeft geen zin)
* Schrijf in de reacties waarom jij zo graag een GEAR4 telefoonhoesje wilt winnen (geen smeekbedes, a.u.b.)
* Vul een geldig e-mailadres in de reacties

 

31 december 2017, zoek ik een winnaar of winnaresse uit die ik mail naar opgegeven e-mailadres (wordt ook bekendgemaakt via mijn Facebook-pagina!)

geef jou mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Klinkt als een ideaal hoesje!
    Mochten ze er voor de Samsung S5 zijn dan duim ik graag mee! Lijkt me een ideale aanvulling wat mijn telefoon schuift heel wat af in mijn tas soms

  2. Ik heb net van m’n hard gespaarde geld een iPhone8 gekocht… en ben als de dood dat ik hem laat vallen voor m’n gemoedsrust zou deze prijs dus erg welkom zijn

  3. Ik doe heel erg graag mee. Mits het ook voor een Samsung Note 8 geld. Anders heb ik er weinig aan ik heb nl geen IPhone. Sinds ik MS heb ben ik een echte kluns. Ik laat alles uit mijn handen vallen. Dus ben echt benieuwd naar dit hoesje!

    Groetjes Claudia.