Laden...

gepersonaliseerde haar ETOS friend box

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als ETOS friend krijg ik maandelijks een box opgestuurd met de nieuwste producten.

Nou heeft ETOS iets leuks voor mij in petto: want ik kreeg voor deze maand mijn eigen gepersonaliseerde box opgestuurd. Nou hebben ze mijn blog bekeken en gekeken: wat past nou goed bij Mellanie? Ik ben benieuwd of ze het goed hebben geraden.

Ik ben nu meer als een jaar ETOS-ambassadeur (influencer, hoe je het ook noemen wilt) dit doe ik met alle plezier omdat ik jarenlang voor een ETOS heb gewoond en regelmatig daar een bezoekje bracht. Nu mag ik vanuit huis de nieuwe producten testen: hoe gaaf?! Ik ben dan ook mijn volgers heel erg dankbaar dat ik dit mag doen, zonder jullie geen mellaah dit mag wel eventjes gezegd worden. Laten we aan de slag gaan met mijn gekregen producten:

Nou kreeg ik laatst een mailtje dat ETOS voor mij deze maand een andere box in petto hadden. Door deze mail raakte ik al direct benieuwd, en keek ook uit naar het moment dat ik de box kreeg. Toen hij eenmaal binnen was; ging ik er direct mee aan de slag.

In mijn gepersonaliseerde ETOS-box zaten een aantal dingen:

  • SILVER-shampoo (goed geraden, goed om je blonde haren bij te houden)Repair Conditioner (uhum, jazeker goed want mijn haren hebben een onderhoudsbeurt nodig nog zacht uitgedrukt denk ik?)
  • ETOS-volume & quick dry kam (erg handig!)
  • Hair Oil Care (ik had deze al eerder ontvangen, werkt erg goed! Blij met een 2de fles)
  • Oil & Care Serum (heel benieuwd naar!)

SILVER-shampoo 250 ml voor € 3,99

Vroeger gebruikte ik altijd een soort Silver Shampoo die altijd goed werkte; behalve als je het voor een diploma-uitreiking gebruikt en niet laat schuimen en zo laat intrekken. Dan wordt je haar… paars?! Ja, dit is mij echt gebeurd. Tip: laat het dus wel echt schuimen in je haar en daarna wordt je haar blonder en zonder gele glans.

Repair Conditioner 250 ml voor € 1,99

Shampoos en conditioners zijn altijd handig om in huis te hebben, nou is het leuker als het ‘budget’ producten zijn en goed in gebruik. Vroeger was het verschil wel anders met Shampoos en Conditioners, toen werd je haar ook echt droog na het gebruik. Gelukkig hebben we tegenwoordig de producten van de ETOS.

De conditioner voelt in mijn haar erg voedend aan; en laat mijn haar krullen (dat heb ik erg lang niet gezien!) ik heb namelijk krullend haar van mezelf maar door al het verven, is mijn haar erg droog geworden. Aanrader!

ETOS-volume & quick dry kam € 1,39

Ik vervang eens per jaar mijn haarkam, dit doe ik omdat de kammen voor mijn gevoel niet meer goed werken en de haren die erin zitten niet meer eruit krijg. Nu heeft ETOS een haarkam die je haar sneller laat drogen tijdens het föhnen door de ventilatiegaatjes in de kam. Superhandig dus!

ETOS Oil & Care Serum 75 ml voor € 2,49 ,- + Hair Oil care 125 ml voor € 3,99 ,-

Toen ik het pakket kreeg was ik vooral benieuwd naar de serums. Haar serums laat ik meestal nachts in mijn haren trekken, waardoor het overdag er ‘beter’ eruitziet. Nou kende ik de Hair Oil Care al (die overigens erg goed werkt) maar ik was vooral benieuwd naar de ETOS Oil & Care Serum die er erg goed uitziet vanaf de buitenkant.

Het zorgt voor een gezonde glans mét Argan Olie, nou heb ik al een hele goede ervaring met Argan Olie omdat het goed doet met mijn geverfde haren. Bij mij zorgt het voor wat extra glans en het voedt mijn haar ook goed. Fijne budget tip!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie