Laden...

geuren van Ted Baker: Ted’s Sweet Treats Ella & Mia en Polly

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie weten hou ik van lekkere geuren, zo kwam Ted Baker laatst met een nieuwe collectie: maar persoonlijk ken ik Ted Baker van hun modecollecties ik heb zelfs iets in me kast liggen.

Laatst kreeg ik via mijn PR-bureau twee nieuwe luchtjes opgestuurd, die ik natuurlijk graag voor jullie test.

Vroeger kocht ik altijd een flacon Chanel N05, dit luchtje vergeet je letterlijk nooit meer. Zo hou ik ervan om iedere ochtend, of als ik wegga van huis even iets op te doen. Heerlijk!

Ted Baker heeft 3 nieuwe geuren uitgebracht: Ella, Mia en Polly. Ted Baker is geïnspireerd bij het maken van deze parfums door de must-have modecollecties die ze maken.

Deze luchtjes moeten je laten geloven dat je glamour uit gaat dragen. Toen ik het pakketje binnen kreeg zag ik direct 2-hele-mooie verpakkingen. Wauw, wat chic en clean dacht ik direct. Uiteraard ging ik direct aan de slag, want hoe kan ik dit nou laten staan? 

Eenmaal uitgepakt zag ik direct de mooie flacons: een mooie rosé gouden bobbelgesp (nou dan heb je me hoor.. alles hier in huis is Rosé), die is geïnspireerd op hun eigen collectie.

De typische kleuren die Ted Baker vaker gebruikt zijn de nude, roze en zwart in hun collecties zie je ook in hun parfums terug. Zelf ontving ik de twee geuren: Ella en Mia.

Ella: Is een mooie geur die ik vooral nacht’s bijvoorbeeld bij het stappen zal dragen. Het is een mysterieuze, luxe geur die ik erg lekker vind ruiken.

Mia: Het tegenovergestelde van Ella is Mia. Mia is namelijk echt een geur die ik overdag zal dragen.

Een geur die je doet denken aan bloemetjes. Door de citroen, framboos en zwarte bes met patchoeli die ik steeds vaker zie tegenkomen met gouden amber zorgen ervoor dat het een heerlijke geur is en goed te dragen is.

Na het testen van deze parfums ben ik ook heel erg benieuwd naar het andere luchtje: Polly. Alleen de naam is erg goed bedacht. Deze geuren zijn o.a. verkrijgbaar bij de Douglas voor 30 ml (kleinste verpakking) voor € 29,99.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie