Laden...

gezichtscrème tegen stress van Utsukusy

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik heb een tijdje geleden een samenwerking gehad met Utsukusy Schoonheid over de Spirituele Ketting en de Lotion voor mijn Paniekaanvallen. Dit artikel werd zo goed bekeken dat ze laatst nog iets naar mij stuurde. Superlief, ze had namelijk gelezen dat het wat slechter met me ging en omdat ik paniekaanvallen had gehad. Ik werd benieuwd toen ik laatst dit pakketje binnen kreeg, ik had namelijk geen idee. Dat is soms juist wel leuk, verrassingen wie houdt hier ook van?

Utsukusy Schoonheid is een Webshop waarbij je heel veel Spirituele artikelen kunt vinden maar ook veel dingen waarvan je last hebt: heb je last van Stress op het werk? Hun hebben veel producten tegen alles waarmee je ooit te maken krijgt. Ik gebruik nu al een tijdje de lotion tegen mijn angstaanvallen en het werkt.. klinkt stom, maar nee het geeft mij rust. Overdag wanneer ik het druk heb smeer ik het over mijn gezicht.

Nu kreeg ik een super mooi product opgestuurd: Sharks Oil Cream. Nu denk je haaien? Ja haaien, het schijnt goed tegen stress te werken. Waar ik op dit moment steeds vaker last van heb. Vooral omdat ik nu me eigen bedrijf ga starten, want mijn blog loopt supergoed.

Dus een cremé tegen stress? Heb ik zeker nodig!

Utsukusy Schoonheid over de Cremé:
Onderzoekers ontdekten dat de huid van een haai heel mooi is en dat deze, in tegenstelling tot mens en andere dieren, ook mooi blijft in een zeer zuurstof arme omgeving. De stof die hiervoor verantwoordelijk blijkt te zijn is squaleen. Squaleen stimuleert de zuurstofopname van de huid kan verkregen worden uit de olie die van de lever van haaien wordt gemaakt. Utsukusy is de laboratoria in gedoken om op zoek te gaan naar planten, die net als de haai, squaleen bevatten om zo een vegetarische “haaien lever olie” te maken.

De Kata Shark Oil Cream is geinspireerd op haaien en is vernoemd naar dit prachtige dier, maar heeft een volledig plantaardige herkomst. Kata Shark Oil Cream met plantaardig squaleen, stimuleert zuurstofopname van de huid en heeft daardoor een regenererend effect. De Kata creme is een hele prettige creme voor mensen die een glanzende of glimmende huid hebben, terwijl de huid niet te vet is. Het overmatig glanzen of glimmen van de huid na het aanbrengen van een crème is een indicatie dat de huid niet meer goed in staat is om voedingstoffen op te nemen en te verwerken.

Kata Shark Oil cream helpt de huid weer openen, opnemen en verwerken. Een te glanzende huid krijgt haar gezonde matte glans terug. Deze creme is te gebruiken als een kuur creme om de huid weer van zuurstof te voorzien, of als dag of nacht crème eventueel in combinatie met een andere Utsukusy crème om de werkzame stoffen van beide cremes dieper in de huid te krijgen.

De Crème vindt ik persoonlijk goed werken, de ingrediënten zijn er aardig veel. De crème werkt goed omdat het verlichting geeft. Als je de crème namelijk opdoet wordt je huid koud, dat vindt ik sowieso al een pluspunt. Voor mij werkt hij goed, en geeft mij nu op dit moment een hoop rust na veel stress. Ik ben overtuigd van dit bedrijf: ze verkopen goede producten, niet iedereen geloofd hierin.

Maar ik denk: probeer het eens een keer! Je merkt vanzelf dat er verschil is. De prijs is vrij duur, maar als je er zelf beter in je vel gaat voelen denk ik.. je eigen gezondheid gaat toch altijd voor? Ik heb gelukkig voor de komende tijd verlichting.

Prijs & Links:

Kata Shark Oil Cream 50ml € 54,00 – Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.