Laden...

gezondere smoothies met de (vacuum) blender van Byzoo

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nu ik al een tijdje aan het sporten ben en al wat kilootjes kwijt ben. Moet ik daarnaast ook goed op mijn voeding letten, zo probeer ik zo min mogelijk te snoepen (ik kan er wat van!) en gewoon normaal te gaan eten.

Het hoeft van mij niet extreem gezond te zijn: ik wil op een natuurlijke manier afvallen. Zo kreeg ik laatst een Blender opgestuurd van Byzoo in bruikleen zie in dit artikel mijn persoonlijke verhaal en waarom gezond eten belangrijk is.

Sporten en gezond bewegen

Met natuurlijk afvallen bedoel ik een gezond voedingspatroon. Daarin mag ik soms wel iets wat niet gezond is. En daarbij goed sporten, liefst 3 keer per week: en dat gaat tot nu toe goed! Ik hou me echt aan die drie keer sporten en probeer af en toe een dag extra te gaan. Ik vind sporten echt leuk ook omdat je langzaam je lichaam ziet veranderen.

Waarom ik ben aangekomen

Ik woog eind vorig jaar veel, veel voor mij doen. Maar vergeet niet dat ik PTSS heb en jarenlang meer thuis zat dan buiten (en dat ga je merken). Nou boeide m’n  gewicht me al die jaren niet. Waarom? Ik was meer bezig met mijn  eigen gezondheid dan dat ik obsessief bezig was met afvallen.

Als je m’n  blog al een tijdje  volgt weten jullie dat ik een tijdje geleden Boulimia heb gehad. En daarbij jarenlang als ik stress had nog last van had.  Dat is één  van de redenen dat ik niet meer bezig ben met het afvallen en diëten.

Toch wil ik weer maatje M passen. Het  gekke is dat ik eigenlijk nooit heel erg dun ben geweest. Ik heb altijd al een dikke kont gehad en was nooit echt fanatiek ik ben echt zo’n onhandige persoon als je me persoonlijk kent.

Toch is er iets in me dat zegt: je moet sneller gaan, sneller afvallen. Probeer iets.  Ook al zie ik langzaam m’n  lichaam veranderen, gaat  het mij iets te langzaam. Toch probeer ik positief te blijven en langzaam alles aan te pakken.  Zo ga ik in de sportschool niet als een idioot tekeer, zet ik de apparaten nooit in de hoogste stand en probeer ik mezelf wel uit te dagen. Iedere keer wat meer. Meer dan wat ik kan doe ik ook niet.

Gezond eten en leven

Ik pak alles rustig aan en probeer daarbij ook gezonde receptjes te maken, en soms mag ik wel iets lekkers om mezelf te belonen maar daarbij blijft het wel.

Naast het sporten is het belangrijk om veel fruit en vitamines binnen te krijgen. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik normaal niet zo heel vaak Fruit eet. Dit komt omdat ik alleen woon en als ik fruit haal het vergeet en het dan kan weggooien. Terwijl fruit zo gezond is.

Nu heb ik een manier gevonden hoe ik toch m’n fruit en vitamines binnen te krijgen. Ik kreeg laatst een mailtje met de vraag of ik een product uit wilde testen, wat ik niet wist dat het een Byzoo vacuüm blender was.

Het beste is om je dag goed te starten met een lekkere smoothie: of zo vlak voor het sporten een gezonde shake te nemen. Zo krijg ik toch op een of andere manier mijn vitamines binnen.

Ik ken persoonlijk wel van die normale blenders om smoothies mee te maken, maar wist je dat je je smoothie gezonder en kleurrijker kunt maken? Ik wist het persoonlijk ook niet. Tot dat ik deze mooie blender uit mocht testen.

De Byzoo blender is een nieuw merk met een fijne uitstraling. Het verschil tussen de Byzoo Vacuúmblender en een gewone blender is dat de Vacuümblender eerst alle zuurstof aan de blender kan onttrekt voordat hij gaat blenden. Hierdoor krijg je geen oxidatieproces waardoor je sap lekker blijft smaken, verkleurt je sap niet en blijven alle vitamines beter behouden. Bovendien kun je het sap langer bewaren.Deze blender is te koop voor een prijs van €499 in de webshop van Slowjuice.nl.

Uiterlijk zegt alles

Het leukste aan dit apparaat vind ik de uitstraling. Zodra je dit apparaat aandoet, begint hij een leuk geluidje af te spelen en gaan alle knopjes flikkeren. Je wordt al direct blij zodra je dit apparaat aandoet (althans ik wel!). Naast dat is dit apparaat fijn in gebruik: je hebt een knop voor het Vacuumblenden en normaal blenden van je ingrediënten. Deze Vacuumblender heeft een schermpje waardoor je goed de tijd in de gaten kunt houden

Zodra je het apparaat gebruikt, komt het bovenste stuk naar beneden om alles goed af te sluiten: het ziet er heel erg robot achtig uit (hij heeft iets weg van die robot uit Star Wars, haha!). Het duurt ongeveer 60 seconden voordat hij met het automatische programma klaar is. De kan is gemaakt van (dik en stevig) glas waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je net zoals ik (zo onhandig) weleens dingen uit je handen laat vallen.

  • In de 2 smoothies gaat allebei de even hoeveelheid!

Ingredienten Smoothie:

  • Gevroren Frambozen ( klein handje )
  • 1 banaan p. smoothie
  • Halve appel
  • Klein beetje citroensap
  • Melk het liefst halfvolle

Zoek de verschillen

Je ziet daadwerkelijk verschil in de laatste foto. Zo zie je bij de normale blender alleen maar schuim zodra dit wegtrekt blijft er weinig van over. Jammer! Ik wist niet dat het zoveel verschil kon maken in een smoothie. Het maakt het gezonder en voedzamer.

Natuurlijk moet je je smoothie maken zoals je zelf wilt. Zelf ben ik echt van het makkelijke: ik gooi er ‘s ochtends iets in wat ik in huis heb. Toevallig heb ik voor dit apparaat nog eventjes boodschapjes gehaald. Maar als je zo’n keukenapparaat eenmaal in huis haalt krijg je meestal vanzelf wel zin om leuke variaties te maken, althans bij mij zelf wel!

Zodra je het apparaat ziet in mijn keuken (als je binnenloopt) zie je een mooie uitgebreide blender staan, dit geeft al een professionele uitstraling in de keuken. Ik ben blij met mijn nieuwe robotachtige keukenhulp, yay!

Links: de normale blender – je ziet daadwerkelijk verschil met het schuim. Bovendien lijkt de rechter ook nog meer terwijl er in allebei dezelfde hoeveel zit!

WIN

Win deze Byzoo flesjes die je in kunt vriezen, heerlijk voor als je haast heb en toch iets gezonds binnen wilt krijgen. Zo kun je de dag ervoor al je favoriete smoothie maken en de volgende dag meenemen naar je werk. Wie wilt dat nou niet? Daarom heb ik met Byzoo een leuke winactie: win twéé van deze flesjes!

Wat moet je doen?

  • Like mijn Facebookpagina: http://www.facebook.com/mellaahnl
  • Vertel mij waarom je graag je deze twéé aanwinsten wilt winnen en laat je e-mailadres achter onderaan deze pagina.

Wat moet je NIET doen?

  • Smeekbedes is ten strengste verboden, ik gun het meer de oprechte volgers.

Reageer voor 31 december 2017, daarna maak ik de winnaar of winnares bekend via mijn Facebookpagina en krijg je een mailtje in je inbox.

Alleen de flessen zijn gekregen. Het apparaat heb ik in bruikleen gekregen — uitleg