Laden...

glittertje hier… glittertje daar

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou van glitters, het liefste draag ik ze dan ook iedere dag. Kleding, Sprays voor je haar, en nu ook Make-up met het ingrediënt: Glitter!

Zo kreeg ik laatst een fijn pakketje opgestuurd met producten van BeautyBLVD via Makeup4Beauty.

Via BeautyBLVD een Brits bedrijf kreeg ik Glitterlips en Stardust opgestuurd voor het gezicht. BeautyBLVD staat voor kwaliteit en het niet-testen op dieren, fijn dat een bedrijf hiervoor uitkomt. Ik vind het fijn dat ze goed via Instagram (Social Media) hun producten promoten. Waarom? Als designer neem ik ook alle tijd voor Social Media, het zegt namelijk heel veel over een bedrijf: het is eigenlijk je eerste indruk.

Hieronder ging ik met dé producten aan de slag:

Star Dust voor Lichaam & Gezicht

Star Dust is ten eerste echt geweldig.. Ik werd al enthousiast toen ik de verpakking al kreeg. Mooie glitters! Wow. Zoals ik al zei: ik hou onwijs van glitters, maar met deze glitters die je op je lichaam: schouders, knie en teen (bijvoorbeeld) kunt dragen zijn echte eyecatchers.

Zelf gebruikte is de Star Dust op mijn gezicht: maar.. toen zag ik een aantal leuke foto’s via hun Instagram voorbij komen, toen ik dacht! Waarom kwam ik daar niet op? Een vrouw gebruikte het op haar schouders: voor een Festival. Leuk idee!

Star Dust via de website van Makeup4Beauty. zijn verkrijgbaar voor: €12.50. Even duur als de Glitter Lips!

Molly Dolly Glitter lips

In de verpakking zit een klein kwastje met natuurlijk een potje met glitters, en lijm. Ik kreeg zelf de variant: Molly Dolly opgestuurd: je hebt 20 verschillende soorten van Licht roze tot Fel blauw zie hier de verschillende kleuren op een rijtje.

De lijm ruikt echt chemisch. Sorry maar ik moest het eventjes kwijt! Deze geur was wel binnen een paar secondes weg, maar je moet hier echt eventjes aan wennen vooral omdat het op je lippen zit. Je hebt het gevoel: haal het eraf. Maar.. je moet hier natuurlijk eventjes aan wennen.

Nadat ik deze ervaring had gehad: was natuurlijk het resultaat waar ik het voor deed. Je krijgt echt heel veel glitters op je lippen, en de glitters vallen er niet zomaar vanaf. Zelf ben ik wel een ‘durfal’ dus zal ik dit zeker nog een keertje naar een feestje dragen.

Glitter Lips via de website van Makeup4Beauty. zijn verkrijgbaar voor: €12.50.

Wie is er ook zo gek op glitters?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg