Laden...

goodiebag van ‘van’ Arendonk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Tegenwoordig kun je niet meer om webshops heen. Bijna iedere grote of kleine bedrijf heeft wel een webshop om bij te blijven.

Denk maar eens na: van schoenenwinkels, kleding tot gadgets kun je wel een webshop vinden. Maar heb je weleens nagedacht dat dit ook een hele slimme truc is om de producten wat meer onder de aandacht te brengen?

Je kunt makkelijk via een aantal knoppen bestellen via PayPal, IDeal, en andere betaalmogelijkheden. Zo kun je binnen een dag het al binnen hebben.

Je zult het van sommige webshops niet weten maar de meeste webshops zijn veilig. Dit komt door de SSL verbinding die de webshops van tegenwoordig moeten beheren. Behalve als je een Affiliate webshop beheert. Zo heeft van Arendonk een online schoenenwebshop zo ook een SSL verbinding. Zo kun je met een paar knoppen je enkellaarsjes veilig en snel bestellen.

Zo kreeg ik laatst een mooie goodiebag met allemaal items die je in de webshop van van Arendonk kunt bestellen. Zo werd ik heel erg blij met dit pakket, die ze zelf hadden samengesteld.

Normaal kies ik als blogger altijd mijn items uit, zo voorkom ik altijd negativiteit achteraf (of het moet zo tegenvallen!). Maar een verrassing op zijn tijd is ook wel leuk.

Zo kreeg ik een aantal dingen zoals: XPOOOS Leopard Pale 70075 Damessokken via deze: Link en nog veel meer goodies. Van Ardendonk is dus wel een webshop waar je je geliefde met Kerst blij kunt maken met schoenen. Maar ook met mooie Accessoires.

Zo wordt ik echt blij van webshops waaraan je ziet, dat ze alle aandacht aan hun producten hebben besteed zo ook bij van Arendonk die ook nog eens gratis verzenden.

Bovendien is van Arendonk ook echt een winkel in Den Bosch. Twijfel je dus nog online? Ga dan eventjes langs. Misschien kunnen ze je wel blij maken met mooie sneakers. Zo is Den Bosch ook nog eens een leuke stad, altijd leuk om eens een kijkje te nemen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg