Laden...

Grand Italia spelt pasta’s

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nieuw in alle winkels: deze heerlijke Spelt Pasta! Ik kreeg deze pasta’s vandeweek binnen en ik was ook wel heel erg benieuwd. Ik heb ze van mijn PR Bureau gehad en ik was erg benieuwd! Spelt is onwijs in vooral omdat het ook gezonder voor je is dan normale pasta. Ik was heel erg benieuwd en ook naar de smaak.

Deze pasta’s zijn in 2 varianten. De Penne en de normale Spaghetti pasta. Ik ben gek op pasta maar ik eet meestal niet te vaak pasta ook omdat het best slecht voor je is en je zet er van aan. Maar de spelt pasta is een gezondere alternatief voor de normale pasta’s.

Allereerst: Ik ben gek op Penne ik weet niet waarom dat heb ik al van kinds af aan. Je kunt de pasta’s met van alles combineren en verschillende variaties van maken. Deze Spelt Penne variant vindt ik erg lekker en deze ga ik zeker vaker halen.

Nu is het tijd om de Spagetti variant te proberen: De normale spagetti variant vindt ik erg lekker en vindt ik net zo goed smaken als de normale spagetti pasta. Goedgekeurd dus! De spelt is erg gezond, dus vanaf nu eet ik alleen maar spelt pasta!

Zijn jullie benieuwd naar de nieuwe smaken?

– Ik heb niet betaald gekregen voor dit artikel, ik heb slechts de pasta’s opgestuurd gekregen.

Link: www.granditalia.nl

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.