Laden...

GRRRL little rose for you ketting

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Webshop GRRRL om een ketting te reviewen.

In de webshop van Grrrl.nl zijn meerdere leuke kettingen met edelstenen te vinden. Ik kende de webshop nog niet dus ik nam eens een kijkje. Vandaag test ik voor jullie de ketting: Little rose for you!

Ik was heel erg benieuwd naar alle kettingen en de webshop zelf. Ik draag zelf vaker kettingen dan ringen of andere sieraden. Deze lichtroze ketting is prachtig. Want ja elk meisje vindt roze toch mooi? De kwaliteit van de ketting ben ik ook wel over te spreken (het is niet zo’n ketting dat direct uit elkaar valt!) Iedergeval dat heb ik vaker gehad.

Kettingen doe ik vaak maandenlang om tot dat de ketting er niet meer uit zien. Deze zal ik zeker vaker dragen! Je zal deze ketting zeker vaker voorbij zien komen in mijn video’s! De roze kleur is erg subtiel en valt niet direct op. Ik hou niet van kettingen die onwijs opvallen. Ik hou van klein en simpel!

De ketting is niet zo heel duur (de ketting is: €21,95 ex. verzendkosten). Maar dat maakt mij nooit zoveel uit zolang de kwaliteit maar prima is ben ik al tevreden. De ketting is gemaakt van Verguld Goud en in de midden zit een Edelsteen. De lengte is 43 cm (prima maat!). Alle maten op een rij: 8 mm x 38 mm, ring 4 mm

Ik vindt het echt een hele leuke webshop. En ik zal er zeker nog een keertje een kijkje nemen. Jullie ook? Ik ben verliefd op deze ketting en zal hem zeker een nog een tijd dragen. De ketting is: € 21,95 incl. BTW. En is verkrijgbaar bij de webshop: GRRRL.

Link: www.grrrl.nl

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie