Laden...

Guhl die overtollig (haar)vet laat verdwijnen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Fijne haarverzorging vind ik gewoon belangrijk. Ik hou ervan dat producten mij het juiste gevoel geven, jij ook?

Nou kreeg ik laatst de nieuwe Shampoo en Crèmespoeling van Guhl. Nou heb ik eerder producten gebruikt van Guhl maar zouden ze net zo goed zijn? Ik ben erg benieuwd!

Wat beloofd Guhl

Guhl beloofd met deze nieuwe producten je een frisse en verzorgde haaraanzet te creëren, en jou verzorgde punten te beloven. Naast dat zorgen deze producten ervoor dat de gespleten haarpunten verdwijnen. Nou heb ik een kappersopleiding gevolgd, en ik weet dat gespleten haarpunten nooit meer kunnen herstellen. Dus ik ben vrij sceptisch over deze producten.

Waar moeten haarproducten aan voldoen (volgens mij)

Shampoos en Crèmespoelingen zijn op zich allemaal hetzelfde. Ze zijn met dezelfde bestandsdelen gemaakt, dus verschillen ze ook niet. Dit heb ik allemaal geleerd in mijn oude opleiding. Je kunt natuurlijk een bepaalde olie of andere bestandsdelen toevoegen die je haar net dat beetje helpen. Zo doet Guhl dat ook.

Vooral tijdens de zomer kan mijn haar wat extra verzorging gebruiken. De zon beschadigd me haar ontzettend. Als ik producten binnenkrijg zorg ik ervoor dat ik alles uitgebreid test, zo ook met deze nieuwe producten.

De producten die ik eerder van Guhl had uitgeprobeerd waren echte aanwinsten. Deze producten zorgen ervoor dat mijn haar soepel en luchtig blijft. Prima voor de zomer. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik betere producten heb getest zo ook van Guhl. Dus ik zou die eerder kopen dan deze lijn van Guhl.

Deze producten zijn bedoelt voor ‘lang’ haar. Nou heb ik het tot mijn schouders, het kan natuurlijk voor jou anders uitpakken dat deze producten voor mij doen. Toch raad ik deze producten zeker aan!

  1. Guhl Lang en Soepel Shampoo // € 6,63
  2. Guhl Lang en Soepel Crèmespoeling // € 5,59

Verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Douglas.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie