Laden...

vier de kerstdagen met L’Oréal

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nou heb ik deze producten gekregen van L’Oréal van het merk Elnett.

Hebben jullie een beetje een fijne kerst? Ik hoop van wel, als je even niks te doen hebt dan kun je deze blog zeker even bekijken ik heb een niet al te lang voor je gemaakt maar wel leuke foto’s toegevoegd.

Zelf heb ik de opleiding kapster gevolgd niet iedereen weet dit hiervan heb ik toch een diploma heb behaald, maar dit is al een aantal jaren geleden.

Als ik dus weer aan de slag wil moet ik weer een aantal nieuwe opleidingen volgen. Toch is het mijn passie om met haar en make-up bezig te zijn.

Daarom vind ik het zo fijn omdat ik met meerdere beroepen toen bezig was en eigenlijk niet is wat ik nou precies wilde, dit nu op mijn blog uit te voeren door verschillende artikel te maken die mij aanspreken.

Ik ben blij met mijn nieuwe L’oreal aanwinsten, heb jij dit merk al weleens uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.