Laden...

handdoeken en washandjes van Badkamerstore.nl

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Badkamerstore.nl, is een webshop waarmee ik vorig jaar een keer eerder mee had samengewerkt.

Zo reviewde ik vorige keer een weegschaal omdat de assortiment van Badkamerstore.nl heel erg divers is qua lifestyle producten koos ik voor deze keer iets heel anders: Handdoeken! Het leukste is dat ik ook echt nodig had: het leukste is deze handdoeken heten hetzelfde als mijn hond: Lucca. Bekijk het dus snel eventjes verder.

Etrias is een lifestyle webshop met divers assortiment, deze keer mocht ik wat uitzoeken in hun aparte webshop Badkamerstore.nl met je raad het al.. badkamerproducten. Nou had ik al een fijne weegschaal via hun die ik regelmatig gebruik (vooral nu ik aan het sporten ben!). Nou had ik nog handdoeken nodig, waarom?

Ik woon inmiddels meer als een jaar op mezelf, ik had handdoeken overal en nergens verzameld: via mijn ouders en de IKEA nou merkte ik al snel dat de kwaliteit van deze handdoeken niet perfect waren. Maar goed ik mocht natuurlijk niet klagen! Ik had het tenminste in huis, daar was ik al blij mee.

Gelukkig mag je als blogger producten testen, en mijn eigen mening over het product aan jullie vertellen dit doe ik met alle plezier! Vooral mijn mening geven vindt ik eigenlijk het leukst al is het voor het raarste product ever. Nou mag ik meestal mijn eigen producten uitkiezen, zodat het achteraf naar mijn mening amper tegenvalt.

Toch is het fijn dat als je iets nodig hebt het uit mag proberen, zodat ik weet: Ja, wat een fijn product ik ga het zelf ook vaker kopen. En het fijne is natuurlijk dat ik het mag houden: vooral als je echt iets nodig hebt.

Zo kreeg ik dus handdoeken opgestuurd, niet een paar maar.. 20! (ik sloeg een beetje door, iknow haha!) en 12 washandjes want die had ik zelfs nog niet. Maar is de kwaliteit een beetje fijn? Want daar draait het uiteindelijk om, vindt ik.

Het leukste is dat het de naam van mijn hond heeft, en het gekke is dat ik er pas later achter kwam hah! Ik koos een grijze kleur en een bruin(achtige) meer taupe achtige kleur, dit past ook zo fijn bij het interieur.

Kwaliteit is erg fijn, eigenlijk zoals je het in een goede speciaalzaak koopt. De prijs is eigenlijk nóg leuker want voor € 14,95 heb je al een set van 5 handdoeken (!!!) bovendien heeft Badkamerstore.nl een fijne service want ze brengen het de volgende dag al.

Washandjes van: Helene Dove De Witte Lietaer

Ik koos naast mijn handdoeken voor kwaliteits washandjes, nou had ik nog geen washandjes ik weet ook niet waarom? Ik had het gewoon nog niet in huis.. Zal je eigenlijk niet zeggen, maar ik gebruik altijd watjes om mijn make-up te reinigen. Maar washandjes zijn natuurlijk fijn om in huis te hebben, ook omdat je ze voor meerdere dingen kunt gebruiken. Fijn stofje!

  1. Handdoeken Zand (set van 5) € 14,95
  2. Handdoeken Antraciet (set van 5) € 14,95
  3. Washandjes Helene Dove De Witte Lietaer (set van 6) € 16,95

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg