Laden...

handig telefoonhoesje van hout

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou van telefoonhoesjes, het liefste doe ik iedere dag een ander om mijn IPhone heen.

Ik wissel ze graag af.. en vandaag kreeg ik een handige-functionele telefoonhoesje opgestuurd van Jimmycase! Waarschijnlijk zul je nu denken: deze review is misschien niet té uitgebreid?

Zelf blog ik iedere dag maar ook ik heb besloten even een vakantie te houden. Zo hou ik me alsnog aan mijn schema: iedere dag om 09:00 een artikel. Maar.. worden mijn artikels iets korter. Alsnog geef ik mijn eerlijke mening over een product of punten die ik opschrijf.

Eigenlijk worden er bij meerdere bloggers gevraagd of ze telefoonhoesjes willen uittestten. Zelf neem ik alles aan wat op mijn pad komt, of het moet zo gék zijn. Maar: ik bedoel hiermee te zeggen ik help ook de ‘kleinere’ bedrijfjes met een goed en leuk initiatief. Zo stond ik ook achter dit bedrijf.

Jimmycase ontwerpt telefoonhoesjes op basis van echt hout. Hieromheen zit een elastiek band waardoor je je bankpas, geld, of iets anders wat anders in je zak hangt in kunt doen. Daarom vindt ik het een functioneel hoesje! Deze telefoonhoesje is in meerdere kleuren, en maten qua telefoon beschikbaar.

Jimmycase is een Engels bedrijf met een missie: goede kwalitatief telefoonhoesjes op de markt te brengen. Dat merk je dan ook echt aan dit product, omdat het écht hout is betaal je ook wat meer. Maar.. ik moet eerlijk bekennen als je je telefoon laat vallen: is je telefoon héél goed beschermt en daar gaat het uiteindelijk om! Althans, bij mij wel!

Jimmycase is een bedrijf die o.a. in de New York Times heeft gestaan: De Perfecte Case voor je mobiel! Was hun conclusie. Fijn dus!

Zelf koos ik voor een houten telefoonhoesje met een roze-grijze elastiekband. Ik heb hem nu meer als 2 weken gebruikt en hij ziet er nog steeds uit alsof ik hem net had gekocht.

Ik heb hem gebruikt voor mijn bankpasjes, en ook mijn nieuwe sportkaart (handig voor als je gaat sporten, zo kan ik hem makkelijk uit mijn sporttas halen!) en voor contant geld voor als ik naar de supermarkt ga. Ik ben niks kwijtgeraakt, door de band die je spullen veilig beschermt.

Zelf heb ik een IPhone 6S, maar ze hebben hem natuurlijk in meerdere varianten voor verschillende smartphones. Mijn variant kost: € 45 in de webshop van JimmyCase.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg