Laden...

handige gifts van XD Design

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vandaag test ik twee producten uit van XD design een handige Smoothie 2 Go mini blender en een Bopp Sport activity bottle.

Nu ik binnenkort op mezelf ga, komen alle producten me goed uit. Niet alleen voor me huisje, maar ik vind het ook nog eens heel erg handig. Ik test vandaag voor jullie deze producten uit, benieuwd wat ik van deze handige producten vind?

XD Design

XD Design is Super Nederlands! Je zou het niet zeggen als je de website ziet. Maar dat vind ik zo leuk, waarom? Omdat ik nu weer een leuke webshop heb ontdekt waar ik superblij mee ben! Het bedrijf bestaat al 30 jaar, ik kende het zelf nog niet. Zeg ik heel eerlijk, maar nu ik dit heb ontdekt ben ik heel erg blij. En in dit artikel zeg ik waarom:

Ik kreeg de producten opgestuurd, vrij snel al kreeg ik ze binnen. Ik maakte de doos open en zag al vrij snel mooie verpakkingen tevoorschijn komen. Ja! Hier wordt ik blij van.. zo blij dat ik al direct de verpakking opendeed (normaal wacht ik, omdat ik eerst foto’s moet maken) tja, zo enthousiast werd ik. Ik had al heel veel spullen voor me nieuwe huisje, maar toevallig had ik deze Smootie maker en Water Bottle nog niet. Hieronder test ik ze voor jullie uit:

Bopp Sport activity bottle

Tijdens het klussen, en vooral met dit weer zoek ik verkoeling. Toevallig zocht ik nog een flesje voor mijn water tijdens het klussen! Nee geen grapje, het is echt zo. Dit flesje kwam dus heel erg goed uit. Het flesje heeft in het midden een makkelijke handgreep waardoor je het makkelijk beet kunt pakken. Het is eigenlijk een sport flesje maar het is ook zo makkelijk te gebruiken. Ik ben blij! 🙂

Smoothie 2 go mini blender 300-watt

AAH, het product waar ik super enthousiast over ben. Als je de verpakking ziet wordt je al enthousiast van alle kleurtjes die er op staan. Ik pakte de Smoothie Mini Blender uit en het ziet er heel erg goed uit. Zo heel erg Mini vind ik hem persoonlijk niet, maar daar wordt ik niet minder enthousiast op. De mini blender ziet er heel goed uit, en ik ga hem zeker goed gebruiken in mijn nieuwe huisje.

Bopp Sport Activity Bottle / € 17,50 / Link

Smoothie 2 Go mini blender 300-Watt / € 49,95 / Link

Super bedankt XD Design, ik heb er weer twéé nieuwe aanwinsten bij!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

juni 12, 2016
0

[…] de rechtkant zie je ook mijn smoothiemaker die ik laatst nog heb gerieviewd die komt van XD design, ik gebruik heb regelmatig om […]

mei 11, 2016
0

Die sportbeker lijkt me super handig!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: