Laden...

handzeep met gember, groene thee of sinaasappel en grapefruit?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Etos heeft weer iets nieuws uitgebracht: namelijk twee handzeep. Het zijn niet normale handzeep, nee. Deze handzeep hebben een aparte geur en textuur.

Zo is de ene handzeep met Gember en Groene Thee, en de ander met een frisse geur namelijk Sinaasappel en Grapefruit. Ze leken mij leuk om met jou door te nemen.

Handzeepje, je kunt er niet omheen in een hygiënisch huishouden. Bij mij staan ze dan ook in mijn keuken, en badkamer. Helaas heb ik geen kraantje in de wc.

Maar goed, het is goed om je handen goed schoon te houden (vaak is ook weer niet goed.) maar toch probeer ik net zoals ieder ander mijn handjes te wassen.

Om eerlijk te zijn wist ik niet dat Etos ook handzeepje verkocht. Maar als je deze handzeepje ziet, kun je er niet omheen: hoe leuk zijn deze kleurtjes en flacon wel niet?! Ik vind ze ook nog eens leuk staan. Naast dat neem ik natuurlijk hieronder de geur en informatie met je door:

Ik drink iedere dag Groene Thee en/of Gemberthee, nu deze ingrediënten zelfs in mijn handzeep zit vind ik het eigenlijk wel grappig. De geuren zijn niet te sterk, maar nadat je je handjes hebt gewassen ruikt het heerlijk. Beter dan de geurloze zepen die ik normaal heb. Zo ga je ook heerlijk ruikend de deur uit met je handjes 🙂

Dit handzeepje kun je bij de Etos verkrijgen voor: € 1,49,-

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie