Win: Cadeautip voor Kerst een overhemd voor jou ‘man’!

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van HemdvoorHem.nl: ik mag namelijk een leuke winactie houden voor Kerst. Maar deze keer niet voor ‘onszelf’ maar voor onze mannen, dus heb je een broertje, goede vriend of man? Dan is deze winactie zeker wat voor jou, want.. ik mag namelijk een overhemd weggeven naar keuze. Benieuwd? Kijk dan vooral eventjes verder..

Dit product is gekregen van HemdvoorHem.nl.

HemdvoorHem.nl

Hemd voor Hem is gespecialiseerd in strijkvrije overhemden. Ze hebben eigenlijk wel alle soorten overhemden: van strak tot modern. Alle kleuren, maten en zelfs een grote collectie van merkoverhemden ze hebben het allemaal. Zelfs Olymp overhemden die erg geliefd zijn.Ik zal daar zeker een kijkje nemen voor Kerst en dat is eigenlijk al vrij snel als je het zo bekijkt.

Naast dat ze goede kwaliteit overhemden verkopen, hebben ze ook een snelle levering. Wat mij erg aanspreekt, want iedereen wil tijdens Kerst graag zijn of haar cadeautje geven. Ik moet er niet aan denken dat mijn cadeautje te laat komt, dan is eigenlijk de ‘leukheid’ er van af.

Daarom spreekt mij de service van HemdvoorHem.nl mij aan. Ik ga zeker voor Kerst bij HemdvoorHem.nl wat bestellen, hoe leuk is het om een overhemd cadeau te doen?

Toen ik mijn man deze website liet zien, zei hij direct dat hij zo’n overhemd een leuk idee vond om te geven tijdens kerst. En om eerlijk te zijn: daar ben ik het zeker wel mee eens. Het is een keer wat anders dan een parfum. Ik denk dat je je man (of iemand die je kent) er heel erg blij mee kunt maken. Onderaan de pagina vind je meer informatie over de winactie.

Over de Winactie

Wat moet je een man geven tijdens kerst, het kan nogal stressvol zijn vooral als je niet weet wat je moet kopen. Tja. Ik help je een eindje op weg, want.. Ik mag namelijk een overhemd weggeven t.w.v. € 60,- naar keuze bij HemdvoorHem.nl. Als je dus nog een leuk cadeautje zoekt zal ik zeker dit artikel bekijken.

Wist je dat als je lid wordt van hun Facebook-pagina je via hen ook vaker iets kunt winnen? Vind ik leuk!

 

Wat moet je doen?

– Like mijn Facebook-pagina permanent (unliken heeft geen zin ik zie de statistieken, helaas!)

– Geef aan welk overhemd je uit de webshop wil winnen en waarom jouw ‘man’ zo’n mooi overhemd verdient

– Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen na deze actie

 

Ik hoor het graag in de reacties of je meedoet.. Succes!

Winnaars/Winnaressen worden Maandag 12 december 2016 uitgekozen.