Laden...

Herôme nagelriemolie

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Herôme, een merk die ongeveer iedereen wel kent. Herôme is namelijk de beste onder de nagelverzorging, althans dat vind ik persoonlijk.

De producten om je nagels te versterken bijvoorbeeld: ze werken werkelijk perfect als je langere nagels wilt of een sterkere nagelbedje. Maar.. vandaag ging ik aan de slag met de Herôme Nagelriemolie! Iets wat ik nog niet eerder van hun had uitgeprobeerd: tijd om te testen dus..

Herôme is te koop bij Douglas en zelfs Kruidvat, ze zijn werkelijk overal wel verkrijgbaar. Fijn als je nagels bijvoorbeeld echt eventjes een kuurtje nodig hebben. Nou kreeg ik zelf een Nagelriemolie: normaal gebruik ik die altijd van de Hema (ook heel fijn!) en niet van Herôme.

Ik kreeg deze van mijn PR-bureau opgestuurd: en wat daar zo fijn aan is dat je altijd producten kunt testen die je zelf eigenlijk niet zal kopen, of laat liggen zonder er bij na te denken. Zelf ben ik altijd zo: iets wat ik niet ken koop ik niet. Stom! Soms moet je je grenzen verleggen.

Daarom koop ik tegenwoordig ook de nieuwste merken, soms een flop soms werkt het eigenlijk toch best goed.

Ja! Het doet wat het moet doen, en het fijne is aan dit product dat het echt de nagelriemen verzorgt. Toen ik dit product had gebruikt, had ik een week later langere nagels.

Iets wat ik totaal niet had verwacht! Ik ga dus dit product vaker maar wel met mate gebruiken, vooral als ik wekelijks mijn eigen ‘ manicuurtje ‘ hou. Zo noem ik dat als ik eventjes mezelf ga verzorgen! Je kent het wel: maskertje, nagels lakken etc. etc.

Herôme Nagelriemolie: € 9,14. te koop bij Douglas of Kruidvat en meerdere gespecialiseerde drogisten en (online)webshops.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg