Laden...

het Dreambody boek van Asja

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Iedereen wilt wel ‘het dreambody’. Nou kreeg ik laatst een heel dik boek opgestuurd met trainingen en voedingsschema’s.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik nogal sceptisch ben met afvalboeken. Maar gaat dit boek me helpen om wat gezonder te eten?

Ik heb meerdere dieetboeken in huis maar achteraf bleken ze: of te duur in de recepten of de ingrediënten zijn moeilijk in Nederland te verkrijgen. Dit houdt me toch een beetje af bij het kopen van zo’n boek, als ik per week al vrij veel kwijt ben qua producten lukt het voor mij niet. Ik woon natuurlijk in me eentje en dan haal je toch wat makkelijk en niet al te duur is. Daarom moet eigenlijk dit boek hieraan voldoen.

Asja begeleid meer als 20 jaar mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen. Asja heeft de ziekte van Lyme en daardoor heeft ze de laatste jaren weinig kunnen doen.

Ze wilde weer energie na een ziektebed. Logisch ook. Daarom zat Asja te fantaseren over het droomlijf, en bedacht zo hierbij dit boek. Een vrouw met een missie dus, daar hou ik van.

Het Dreambody bevat een 12-wekenplan met motivaties die doelgericht werken. Wat mij opviel aan het boek toen ik het kreeg was dat het dikker was dan ik eigenlijk online had verwacht met een hele boel aan informatie die ik graag door neem.

Zo hou ik van motiverende quotes en informatie waaraan ik wat heb. Dit boek bevat dat: en gelukkig ook niet al te dure recepten. Ik heb de afgelopen weken het ‘geprobeerd’ te volgen maar het vergt ook een heleboel discipline.

Dit zeg ik omdat mijn vriend afgelopen weken bij mij was, dus af-en-toe heb ik wel gecheat. Maar ze zeggen dat je in een gezonde relatie juist aankomt toch? Dat moeten we juist niet hebben.. Hah. Toch is dit boek goed te volgen met alle weekschema’s en trainingsschema’s en heb ik fijne tips voorbij zien komen die ik bij andere nog niet had gezien.

Wat mij online juist weer opvalt is de prijs: € 20 ! Whuut. Dit boek is juist zoveel meer waard: het ziet er zo goéd uit en er staan betere informatie in dan andere boeken. Hij is o.a. nu te koop bij Bol.com

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.